Haberler

AK Parti İzmir Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu Kimdir?

Güncelleme:

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, İzmir Konak Belediye Başkan adayını belirledi. İzmir Konak Belediye Başkan adayı olan Melek Eroğlu kimdir?

AK Parti İzmir Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu Kimdir?

MELEK EROĞLU KİMDİR?

Eroğlu, 10 Aralık 1977 yılında Samsun'da dünyaya geldi. I·lk, orta ve lise eğitimini Samsun'da, lisans eğitimini ise Trabzon'da tamamladı. 1990 yılında İzmir'e yerleşti ve 2011'de AK Parti il yönetiminde görev aldı. Ardından seçim koordinasyon merkezi program sorumlusu olarak görev yaptı. İl başkan yardımcılığı ve ilçe bölge başkanlığı görevlerinde bulundu. Birçok mimari proje ve inşaat çalışmaları yapıyor. Ayrıca kent mobilyaları tasarımı ve üretimi ile ilgilenen Melek Eroğlu, evli ve 2 çocuk sahibidir.

AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMUŞTU

Belediye başkan adayı, 2015 yılı 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir 2. Bölgesi, 5'inci sıradan milletvekili adayı oldu. 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den İzmir İli, Konak İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

İzmir Politika Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title