Haberler

Karacabey'de Karla Yoğun Mücadele

Bursa'nın Karacabey ilçesinde etkili olan dün etkili olan yoğun kar yağışına karşı Karacabey Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri yoğun mesai harcadı. Yüksek kesimlerde 1 metreyi aşan kar kalınlığına rağmen ilçenin 64 kırsal mahallenin tümünün yolları açıldı.

Karacabey'de hafta başında etkili olmaya başlayan ve dün gece itibarıyla etkisini yitiren yoğun kar yağışı yüzünden kapanan yollar ulaşıma açıldı. Karacabey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Karla Mücadele Ekipleri'nin 24 saat aralıksız çalışması sonrası ilçeye bağlı 64 kırsal mahallenin tamamının yolları açıldı.  Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da, kar yağışı boyunca gece saatlerinde kırsal ve yüksek kesimlerdeki mahallelerde süren çalışmaları yerinde denetledi. Özellikle Karadağ bölgesinde 1 metreye ulaşan kar kalınlığına rağmen ulaşımın aksamaması için Büyükşehir Belediyesi ile ortak hareket ettiklerini belirten Başakn Özkan, bu konuda yoğun mesai harcadıklarını ifade edip, 'Pazartesi ve salı özellikle akşam saatlerinde etkisi artan kar yağışı itibariyle 2 greyderimiz, 3 kepçemiz, 2 tuzlama aracımız ve 1 iş makinemizle birlikte 10 kişilik ekipler halinde, vardiya sistemi ile 24 saatlik bir çalışma gerçekleştirdik. Bu çalışmamıza Büyükşehir Belediyesi ekipleri de 3 greyder, 1 kar küreme aracı, 1 kepçe ve 24 kişilik ekiple dahil dolu. Yer yer 1 metreye ulaşan kar kalınlığına rağmen ulaşımda ciddi aksamalara neden olmadan yolları trafiğe açtık. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Çünkü yüksek kesimlerimizde hala çok kar var ve yollar buzlanma riski taşıyor. Eğitim ve sağlık gibi temel konuların aksamaması için zamanlamamızı ona göre yapıyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karacabey Belediyesi Karacabey Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title