Haberler

İngiltere Ligi Ekiplerinden Fulham, Mauricio Isla'yı İstiyor

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'ın, Fenerbahçeli Mauricio Isla için transfer teklifinde bulunacağı iddia edildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İngiliz medyasında yer alana habere göre, sezon başında Mancheser United'dan kiraliık olarak transfer edilen Tim Fosu-Mensah'ı Kırmızı Şeytanlar'a geri göndermeyi planlayan Fulhamlı idareciler, ibreyi Fenerbahçe'nin Şilili savunmacısı Isla'ya çevirdi.

RANİERİ ISLA'YI SADECE SAĞ BEKTE DÜŞÜNMÜYOR

Haberin detaylarında aktarılan bilgiye göre Fulham teknik direkötür Claudio Ranieri'nin, Isla'nın sadece sağ bek pozisyonunda yer almadığı, orta sahada ve sağ açık olarak da oynayabildiğini transfer komitesine ilettiği, çok yönlülüğü sebebiyle ilk tercih olarak Fenerbahçe yıldızın olması gerektiğini belirtti.

İNGİLİZ MEDYASINDAN ISLA ÖVGÜSÜ

Öte yandan İngiliz medyasında Isla ile ilgili yapılan yorumlarda "Atletik ve esnek" denilerek övgü dolu sözler sarfedilirken, "İyi bir teknik adamla çalışacak Şelili, Fulham için oldukça iyi bir tercih olabilir. Isla'nın esnekliği, dayanıklılığı, atletik olması ve 1'e 1 savunmadaki başarısı nedeniyle Ranieri ondan çok iyi faydalanabilir. 30 yaşındaki futbolcu, Fulham'daki mevcut savunmacıları arasında çok iyi bir alternatif olacak." dendi.

MİLLİ TAKIMLA 105 MAÇA ÇIKTI

Mauricio Isla, Fenerbahçe öncesinde Udinese, Juventus, Marsilya, QPR ve Cagliari gibi ekiplerin formasını giymişti. Öte yandan Şili Milli Takımı ile 105 müsabakada 5 gol kaydetti.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mauricio Isla Fenerbahçe Fulham Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Adınızı Yazın:

Hadi inşAllah gider de para kazanırız

4
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

FB de ne yaptığını bilen bir kaç kişiden biri, sağbek te tutturmuş gidiyorlar adam 1 maç ön libero oynadı takım show yaptı, ertesi hafta yine ön libero başladı sonrasında Şener sakatlanınca sağ bek e geçti FB mağlup, bu ülkede arayış içinde olup takımın eksiğine göre oyuncu oynatan kaç hoca var, konu bu değil ama demeden edenedim, gitsin buda gitsin, takımı baştan aşağı yenileyin Ersun Efendi ne diyorsa yapın sonra işte osonrası şimdiden söylüyorum TS den kaçtığı gibi kaçacak FB den,

2
2
yanıtYanıtla
ALİ KOÇ ÇILDIRDI 1 ALANA 1 BEDAVA:

Islayı alana yanında fıstık gibi güzel karısı da hediye verilecek. Daha ne istiyorsunuz. Set halinde satıyoruz. Bu paketi sakın kaçırmayın. Bu fırsat kaçmaz. Fabri ye 6 milyon € veren Fulham, Isla ya rahat 7-8 milyon € vermesi lazım.

0
0
yanıtYanıtla
METİN:

ya kaç kere diyecem ıslayı sağ açık oynatın diye anlamadınız gitti

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title