Haberler

Spor Yorumcusu Ali Ece: Liverpolllu Lovren Ölmesin ama Sürünsün, Futbol Oynayamasın

Futbol yorumcusu ve yazarı Ali Ece, üst üste iki maç kaybeden Liverpool'daki düşüşü değerlendirirken savunma oyuncusu Dejan Lovren hakkında çok sert yorumlar yaptı.

Liverpool'un savunmaya Hollanda'da forma giyen De Ligt'i transfer etmesi gerektiğini söyleyen Ali Ece, son maçlardaki hataları sonrasında Lovren için "Sen Maldini misin lan, kendini kim zannediyorsun?" ifadelerini kullandı. Liverpool ligde oynadığı maçta Manchester City'ye yenildikten sonra FA Cup'ta Wolves'a da mağlup olarak turnuvaya veda etmişti.

İşte Ali Ece'den çok konuşulacak açıklamalar;

"SEVİYESİ DÜŞÜK STOPER REZİLLİĞİ"

"İlla Lovren'in gelmişine geçmişine küfür etmem için sorulmuş bir soru. Ama etmeyeceğim bu programı seviyorum. Ancak düşüş falan yok kardeşim. Seviyesi düşük olan stoper rezilliği. Bütün dünya izledi. Düşüş Liverpool'da falan değil. Gomez ve Matip sakatlandı, ismi lazım olmayan rezillik forma giydi. Klopp zaten FA Cup'ı gözden çıkartmış. Kalede Mignolet vardı. Bu sene Liverpool için lig şampiyonluğu dışında her şey gereksiz. Ligde şampiyon olamazsan o kadro dağılır"

Spor Yorumcusu Ali Ece: Liverpolllu Lovren Ölmesin ama Sürünsün, Futbol Oynayamasın

"ÖLMESİN AMA SÜRÜNSÜN, FUTBOL OYNAYAMASIN"

"City'den 4 puan öndesin. Yapılacak şey belli Ajax'tan De Ligt'i alacaksın. Öbür Allah'ın cezası da artık banyo yaparken sabuna mı basar, araba kullanırken ayağı frene mi takılır, ölmesin ama sürünsün, futbol oynayamasın. Gitmesin abi Rangers'a bile gitmesin. Kimse o sıkıntıyı yaşamasın yazık. Lovren söz konusu olunca diğer bütün insanları seviyorum"

"SEN MALDINI MİSİN LAN"

"Dakika 90 olmuş sen Maldini misin lan, kendini kim zannediyorsun? Sol ayağıyla atıyor Van Dijk'e. Nasıl sinirlendi Van Dijk. Ben niye santrafora geldim o zaman dedi. Şuursuz herifin önde gideni. Herifin zeka sıkıntısı var, konsantrasyon eksikliği var bir insanda olabilecek en kötü özellikler bünyede toplanmış. Sormayın artık bana iğreniyorum adamdan"

(Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dejan Lovren Liverpool Ali Ece Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (40)

FENERLİ:

bir spor yorumcusuna yakışmayacak sözler. . .

14
1
yanıtYanıtla
birisi:

asıl sen kimsin be sanki çokmu umrundaydı Dejan Lovren''in buda kendini, adam zannediyor seni kim dinler kimin dinleyecegini bilen bilir. . .

12
1
yanıtYanıtla
KEL ALİYE CEVAP:

Lan sen kimsin asıl angut. Çapsız orangutan. Senin yaptığın yorum kimin takımlarında acaba. Sizi bu tv ye kim çıkartıyo onuda bilmiyoruz ki. Liverpool''lu oyuncuyu eleştiriyo. Güya dünya takımlarını takip ediorum interneyşınıl havaları. Kendini rezil ediyo farkında değil. Bizim arkadaş sohbetlerinde bayaa geyiği dönüyo bu adamın.

5
6
yanıtYanıtla
dem:

bu adamı iddiada yakmış belli :)

9
0
yanıtYanıtla
HAKLISIN:

kardeşim benımde aklıma o geldı dırek yuklu oynamıs herhalde

yanıt1
yanıt1
Haydar:

Ne garip.. Bende aynisini Hasan Ali Kaldirim için hissediyorum yemin ederim..

6
2
yanıtYanıtla
:

kesin kuponu yatmış

7
0
yanıtYanıtla
seçkin:

kesin iddaa oynamış ve de kaybetmiş. Acısı var galiba

7
0
yanıtYanıtla
adımı unutturdu:

ben de diyorum bu adam niye sürekli kellesine bandaj takıyor diye, demek beyni yerinden oynamış düşmesin diye takıyormuş. bu ne ya. Allah şifa versin.

3
3
yanıtYanıtla
KAHRETSİN:

kesin İDDAA oynamış gavat. yatınca da böyle götü tutuşurcasına İbretlik konuşma yapmış

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title