Haberler

10 Ocak'ta Hava Nasıl Olacak? İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'nın Hava Durumu

Güncelleme:

Bugün hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da hava nasıl olacak?

İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? Peki bugün hava nasıl olacak? İstanbul'da okullar tatil edildi mi? İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'nın Hava Durumu...

METEOROLOJİDEN FIRTINA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen açıklamaya göre ülkemizin batı kesimlerinde çok bulutlu bir hava hakimken Bilecik hariç Marmara, Kıyı Ege, Batı ve Orta Akdeniz, Batı Karadeniz'in kıyıları, Kütahya, Denizli, Manisa, Uşak'ta sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Batı ve Akdeniz'in Toroslar Mevkii'sinde kar yağışı beklenirken diğer bölgelerde parçalı ve bulutlu bir hava hakim. Yağışların Balıkesir, Çanakkale, İzmir, Aydın'da çok kuvvetli olması bekleniyor. Trakya Bölgesi'nde Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da kuvvetli yağış hakim olacak. Aynı zamanda Çanakkale, Antalya, Muğla ve Manisa'da yağış alan bölgeler arasında.

İSTANBUL HAVA DURUMU

Pazartesi ve salı günü devam eden kar yağışı dün İstanbul'u terk etti. Hava sıcaklığının yükselmeye başladığı İstanbul'da çok bulutlu bir hava hakim. İstanbul'da bugün sağanak yağmur başlaması bekleniyor. Marmara Bölgesi'nde ve özellikle İstanbul'da lodos bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'a oluşabilecek hasarlar için uyardı. İstanbul'da bugün hava sıcaklığı 13°C.

ANKARA HAVA DURUMU

Ankara'da günlerdir devam eden kar yağışı etkisini yavaş yavaş kaybediyor. Ankara'da parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim. Sabah saatlerinde ise pus ve sis yaşanabilir. Ankara'da bugün hava sıcaklığı 3°C.

İZMİR HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu gözüken İzmir'de aralıklarla sağanak ve gök gürültülü yağış var. Bu sabah itibarıyla İzmir'de kuvvetli yağış ve lodos bekleniyor. İzmir'de bugünkü hava sıcaklığı 13°C.

BURSA HAVA DURUMU

Çok bulutlu ve aralıklarla kar yağışlı geçen. Bursa'da lodos bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 12°C.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Ankara İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title