Haberler

Fenerbahçe'den Senelik 2,2 Milyon Euro Kazanan Kameni: Takımdan Ayrılmıyorum

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin takımdan ayrılması için baskı yaptığı Kameni, yıllık 2,2 milyon euroluk kazancı nedeniyle gelen teklifleri reddediyor.

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olan Carlos Kameni, sarı lacivertlilerle yaptığı sözleşme şartları sebebiyle takımdan ayrılmaya yanaşmıyor.

Fenerbahçe ile sözleşmesi 2020 yılında sona erecek olan tecrübeli file bekçisi yönetimin 'kendine takım bul' teklifini sarı lacivertlilerde kazandığı ücreti hiçbir takımda alamayacağı için reddediyor.

SENELİK 2,2 MİLYON EURO ALIYOR

Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe ile yıllık 2.2 milyon euro karşılığında anlaşan Kameni'nin bu rakam sebebiyle sözleşmesinin sonuna kadar takımda kalmak istediği ve kontrat şartları gereği bu parayı almak istediği belirtildi.

Kameni, sezon başından bu yana Fenerbahçe'de kadro dışı durumunda. 34 yaşındaki kaleci sarı lacivertli forma ile şimdiye kadar çıktığı 16 resmi maçta 20 gol yedi. Tecrübeli file bekçisi sarı lacivertlilerdeki 16 maçın sadece 4'ünde kalesini gole kapatabildi.

(Yeni Şafak)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (21)

19907:

bu zenciyi öldüreceksin cesedini ülkesine yollayacaksın başka kurtuluş yok

2
9
yanıtYanıtla
1907:

onu almadan önce düşünecektiniz. kamani de suç yok adam haklı . onu getirenlerin . . . . . . . . .

yanıt4
yanıt0
Tiner:

Bunların hali ne olacak çok merak ediyorum çok komik klüp

8
3
yanıtYanıtla
ORC:

Tecrübeli file bekçisi 16 resmi maçta 20 gol yedİ İYİKİ TECRUBELİ

9
1
yanıtYanıtla
kardelen:

azizin transferi fener tarihine gelmiş en büyük felaket azizi yıldırımdır borçlardan belli oluyor sadece yemiş yedirmiş

4
3
yanıtYanıtla
gg:

ya adam niye ayrılsın kimse ayrılmaz bizim türk takımları oynamak için değil emekliliği gelmiş oyuncular için bir yer oldu

6
1
yanıtYanıtla
imparator:

bu da fenevin tarık çamdalı

5
0
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

BUDA FENERIN TARIK CAMDALI. . . . KONTRATIM VAR Ye Ic YANGEL YAT. . .

4
1
yanıtYanıtla
ZaZaKi:

adam onu alanlar gibi saf mı bedavadan para 34 yaşındaki adama kim o kadar para verir

4
0
yanıtYanıtla
mal bu mal:

Bu mal her gelen topu kaleye almıyo muydu. şimdi ne hakkı idda ediyor mal.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title