Haberler

Başörtülü Kadınlara Hakaret Ettiği Gerekçesiyle İfade Veren Deniz Çakır: Suçlamalar Benim Duruşuma Ters

Güncelleme:

Oyuncu Deniz Çakır, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Çakır, adliye çıkışında yaptığı açıklamada, "Bahsi geçen hiçbir şeyi yapmadım. Suçlamalar benim bugüne kadar duruşuma ters." dedi.

ADLİYEDE İFADE VERDİ

İfade vermek üzere adliyeye gelen Çakır'ın görüntülenmemesi için yoğun güvenlik önlemi alındığı görüldü. Adliyede görevli basın mensuplarının önceden girebildikleri koridorlara girmesine izin verilmedi. Basın mensupları Çakır'ın ifade vereceği koridordan bariyer çekilerek uzaklaştırıldı. Çakır, bir süre avukatıyla savcılık kaleminde dosya inceledi. Çakır, daha sonra ifadesi alınmak üzere savcılık odasına alındı.

Son Dakika! Başörtülü Kadınlara Hakaret Ettiği Gerekçesiyle İfade Veren Deniz Çakır: Suçlamalar Benim Duruşuma Ters

"SUÇLAMALAR BENİM BU GÜNE KADAR Kİ DURUŞUMA TERS"

Adliye çıkışı basın mensuplarına açıklama yapan Deniz Çakır, şöyle konuştu: "Yapılan suçlamaları kesinlikle reddettim. Ben bugüne kadar hiç kimseyi kadın, erkek, başörtülü, başörtüsüz, hayat tarzı, cinsiyeti, dini, inancı, rengi, için ayırmadım. Tam tersine birleştirmek için sosyal projelerde bulundum. Benim her zaman bu güne kadar duruşum ve yaptığım şeyler bellidir. Ayrıştırmak için değil, birleştirmek için bir sürü mücadele verdim. Bahsi geçen hiç bir şeyi de yapmadım. Zaten ifademi de verdim. Suçlamalar benim bu güne kadar ki duruşuma ters. Bir sanatçı bir kadını başörtülü, başörtüsüz diye ayırmaz. Benim hayatımda türbanlı, başörtülü, farklı dinden, renkten, ailemden, arkadaşlarımdan, hayranlarımdan bir sürü insan var. Bu güne kadar hepsini sarıp, sarmaladım. Hepsi beni çok severler. Şu anda da yanımdalar"

"BÜTÜN GÖRÜNTÜLER İNCELENDİ"

Deniz Çakır 'Olaya dair görüntüler var mı?' sorusuna da "Görüntüler var, sunduk. Şu anda yargı süreci var. Daha fazla konuşmam yasal olarak doğru değil. Bütün görüntüler incelendi, zaten ortada her şey" yanıtını verdi.

"ARABİSTAN'A GİDİN DEMEDİM"

Çakır, gazetecilerin "Arabistan'a gidin dediniz mi?" şeklindeki sorusuna da "Hayır" diyerek cevap verdi.

Başörtülü Kadınlara Hakaret Ettiği Gerekçesiyle İfade Veren Deniz Çakır: Suçlamalar Benim Duruşuma Ters

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Adliyesi Deniz Çakır Çağlayan DHA Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (182)

nur:

bu kadını oldum olası sevemedim. bana çok itici geliyor.

113
24
yanıtYanıtla
hmm ok:

metrobüste otobüste şortlu kızları tekmeleyenlerin üstü hemen kapandı bu konu amma olay oldu. başka derdimiz yok çünkü

40
89
yanıtYanıtla
Sogomon:

Bunu secimde malzeme yapacak dinciler çünkü makarna kömür yetmiyor artık

yanıt1
yanıt0
isim:

çünkü bunlar türbanlı bacı herzaman ahlaklılar. herzaman doğrular

yanıt3
yanıt0
MERT CAN:

Otobüste kapalı bayanın zorla başını açmaya çalışanlarında üstü kapatıldı. konuşturmayın beni

yanıt4
yanıt6
isim:

kapalı bayan kapatmaya çalışır çünkü. ayrıca bende gördüğüm yerde yüzüne tükürüyorum sonuçta burası İzmir Türkiye değil

yanıt1
yanıt0
Sima:

SOGOMON chp makarna dağıtıyor haberin olsun koş al :D : D

yanıt0
yanıt0
Sogomon:

Başörtüsü tak mazlum sensin aklını kullan ne yaptigin önemli degil yeterki cuppeli örtülü ol

32
91
yanıtYanıtla
Ali Can:

Hadi ordan zibidi

yanıt28
yanıt5
Alican in babalarindan biri:

Çok ayip

yanıt2
yanıt1
Tüm 182 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title