Haberler

Berkay'dan Arda'ya Gözdağı: Gözünün İçine Baka Baka Söyleyeceklerim Olacak

Güncelleme:

Arda Turan'la mahkemelik olan ünlü şarkıcı Berkay Şahin, 30 Ocak'ta görülecek davaya az bir süre kala çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ece Erken'e konuşan şarkıcı, "Karımın hakkını kimseye yedirmem. 30 Ocak'ta herkesin gözünün içine baka baka söyleyeceklerim olacak. Gizlilik kararı da yok her şey açığa çıkacak" sözleriyle dikkat çekti.

Berkay'dan Arda'ya Gözdağı: Gözünün İçine Baka Baka Söyleyeceklerim Olacak

"HER ŞEY AÇIĞA ÇIKACAK"

Arda Turan ve Berkay Şahin bir gecce kulübünde kavga etmiş, iddiaya göre Arda Turan, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e laf atınca ortalık karışmıştı. Arda Turan, Berkay'a kafa atarak burnunu kırınca ikili arasında yaşanan olay mahkemeye taşınmıştı ve ikilinin 30 Ocak'ta hakim karşısına çıkacakları belli olmuştu. Duruşma öncesi Berkay, Söylemezsem Olmaz moderatörü Ece Erken'e çok özel açıklamalarda bulundu. Ece Erken canlı yayında Berkay'ın kendisine anlattıkları şöyle anlattı: "Karımın hakkını kimseye yedirmem. 30 Ocak'ta herkesin gözünün içine baka baka söyleyeceklerim olacak! Gizlilik kararı da yok her şey açığa çıkacak."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Magazin Spor Haberler

500

Yorumlar (73)

Gezen horoz:

Yiyin birbirinizi hahaha

101
0
yanıtYanıtla
peker hanedan:

hayırdır oğlum karının barda diskoda ne işi var o kadar erkeğin içinde allah demedimi haram dinlemedin götürdün sonra başına iş alınca bıdı bıdı yapma.

28
15
yanıtYanıtla
prego:

arda terbiyesizliğinin bedelini ödesin tabi ki

23
1
yanıtYanıtla
Selcuk selcuk:

Eee sen milletin karısı ile orda burda basılırken kocasının gözlerine baka baka senin karıyı götürdüm dedin mi. Bi senin karın mı kıymetli

22
2
yanıtYanıtla
Birisi:

Iki ayaklı canlının biri hastanede silah ateşliyor ve halen dışarda!! Bu ülkede adalet YOK!!! Nerede bu savcılar ?? Yargıçlar?? Yazıklar olsun hepinize!!

17
4
yanıtYanıtla
Beşiktaşlì:

Eğer bu Adam Beşiktaşa gelirse Yemin ederim Beşiktaş Taraftarlìğì bìrakacam!

21
0
yanıtYanıtla
GİTMEE:

GELMEZ OTUR OTURDUĞUN YERDE

yanıt0
yanıt0
Eagle:

Aynı şekilde Kardeşim

yanıt1
yanıt1
İNSANLARI SEVECEKSİN:

densizler işiniz gücünüz yok mu. memleketi boş yere meşgul ediyorsunuz. . onca sorun varken.

19
1
yanıtYanıtla
Eren:

Arda’ya yargı inşallah hakettiği cezayı verecek.Yoksa herkes beline sikah alır ateş eder.

17
3
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title