Haberler

Başkan Yaşar Engelli Çocukları Ziyaret Etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çiğdemtepe Mahallesi'nde hizmet veren, eğitim ve rehabilitasyon merkezini ziyaret etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çiğdemtepe Mahallesi'nde hizmet veren, eğitim ve rehabilitasyon merkezini ziyaret etti. Eğitim aldıkları sırada Başkan Yaşar'ı karşılarında gören öğrencilerin şaşkınlıkları gözlerinden okundu.

Okuma-yazma, matematik, öğrenme güçlüğü, hiperaktivite gibi alanlarda eğitim vererek, engelli bireylerin yaşama tutunmasına, kendilerini ifade edebilmesine ve nitelikli bir yaşam sürdürebilmesine katkı sunmak amacıyla kurulan rehabilitasyon merkezinde, yetkililerin sorunlarını dinleyerek, fikir alış verişinde bulunan Yaşar "Engelli bireylerin önündeki engelleri kaldırmak için dur durak demeden çalışıyoruz" dedi.

"Engelsiz yaşam için mücadele ediyoruz"

Yenimahalle'de yaşayan engelli bireylerin eğitimden mahrum kalmamaları ve kültürel, sanatsal aktivitelerden faydalanmaları için birçok projenin hayata geçirildiğini belirten Başkan Yaşar "10 yıldır Yenimahalle'de vatandaşın huzuru ve mutluluğu için görev yapıyorum. Hedefimiz ilçemizde din, dil, ırk ayrımı yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden çalışmaktı ve bunu başardığımıza inanıyorum. Engelli bireylerimiz hayatlarında büyük sıkıntılar yaşamaktadır. Sağlıklı bireyler kadar engelli bireylerinde eşit haklarla ve koşullarla yaşayabilmesi için uğraş veriyoruz. Belediyemizde bize sunulan engelli kotasının çok üzerinde bir sayıyla engelli bireylerimizi istihdam ediyoruz. İlçeye kazandırdığımız Beyaz Karanfiller Yaşam Merkezi ve Omurilik Yaşam Merkezi'ni de yaparak idaresini derneklerine verdik. Engelli vatandaşlarımızın spor dallarında başarılarını arttırmak amacıyla Görme Engelliler Spor Kulübü'nü ve sahalarını kurarak ilçe sakinlerimizin spordan uzak kalmaması için tüm olanaklarımızı seferber ettik. Yenimahalle'de engelli bireylerin engelsiz yaşaması için saymakla bitiremeyeceğimiz projeleri hayata geçirdik. Bıkmadan usanmadan çalışmaya devam edeceğiz. Yenimahalleli her şeyin en iyisine layıktır " ifadelerinde bulundu.

Özel öğrenme güçlüğü çeken bireyler, zihinsel engelli bireyler ve yaygın gelişimsel bozukluk sorunu yaşayan 100'ün üzerinde öğrenciye eğitim veren merkezin sorumlusu Cemil Kengil, yapmış olduğu ziyaret ve çocuklarla kurduğu içten diyalog için Yenimahalle Belediye Başkan'ı Fethi Yaşar'a teşekkür etti. Eğitim alan çocuklarla fotoğraf çektiren Yaşar, öğrencilere derslerinde başarılar diledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenimahalle Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title