Haberler

Soner Ergen'i Ziyaret Eden Ali Koç: Soner En Yakın Zamanda Tribünde Olacaktır

Güncelleme:

Erzurumspor maçında tribünden düşen ve yaklaşık 1 aydır hastanede yatan Soner Ergen taburcu edildi. Hastanede açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Soner sezonu kapatmadı. En yakın zamanda tribünde olacaktır." dedi.

Süper Ligin 16. haftasında oynanan Fenerbahçe-BB Erzurumspor maçında tribünden düşen Fenerbahçeli taraftar Soner Ergen, hastaneden taburcu edildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe tribünlerinin sevilen ismini taburcu edilirken de yalnız bırakmadı.

Soner Ergen'i Ziyaret Eden Ali Koç: Soner En Yakın Zamanda Tribünde Olacaktır

"ONUN AZMİNİ TEBRİK ETMEK GEREK"

Daha önce birçok kez hastaneye giderek Soner'in durumuyla ilgili doktorlardan bilgi alan Koç, "Erzurumspor maçından önce Soner Ergen feci bir kaza geçirdi. Maçtan sonra hastaneye geldiğimizde durum vahimdi. Pek umutlu değildik. 26 gün geçtikten sonra Soner'i sağlıklı bir şekilde taburcu edeceğiz. Onun azmini tebrik etmek gerek." dedi.

Soner Ergen'i Ziyaret Eden Ali Koç: Soner En Yakın Zamanda Tribünde Olacaktır

"TRİBÜN DOSTLUĞUNUN NE KADAR KIYMETLİ OLDUĞUNU GÖRDÜK"

Koç, "Taraftarımıza dikkat etmelerini söylüyorum. Keşke bu tip kazalar yaşanmasa. Tribün dostluğunun, kardeşliğinin ne kadar kıymetli olduğunu gördük. Arkadaşlarını hiç yalnız bırakmadılar. Soner sezonu kapatmadı. En yakın zamanda tribünde olacaktır." diye konuştu.

Soner Ergen'i Ziyaret Eden Ali Koç: Soner En Yakın Zamanda Tribünde Olacaktır

"HER ŞEYİN YERİ VE ZAMANI VAR"

Koç, transferle ilgili bir soruya "Her şeyin yeri ve zamanı var. Salı akşamı 'Camiaya Sesleniş' programında bunlara yanıt vereceğiz"şeklinde cevap verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Sokaktaki FB li:

Güldür güldür show her hafta salı FB Tv de

5
3
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

utfen istifa et onurun VARSA ALI BEY . BU NASIL YONETIM SEZON SONU MUQAVILESI BITECEK TOLQAY ARSLAN KIMI BASAT BIR OYUNCU UCUN SENER OZBAYRAKLI VE 2 MILYON VERILIRMI

1
6
yanıtYanıtla
KÖFTECİ SELAHATTİN:

MİLYONLARCA FENERLİYİ HASTA ETTİN BAŞKAN, HANGİSİNİN YANINA GİTTİN FUTBOLCU OLSAYMIŞSIN TAM TRİBÜN TOPÇUSU OLURMUŞSUN

2
5
yanıtYanıtla
ESERİNİZLE ÖVÜNÜN GB:

Bu gidişle FB lilerin tamamı hastanelik olacak, birde küme düşerse korkuyorum FB li kalmayacak, Sayın KOÇ hastahane ve cenazelerden geri gelemiyor sanırım, Vizyon diye diye geldiği FB ye kimler geldi ve hala gelmeye devam ediyor, bu oyuncxularla başarı beklemek, eh geçen yıl kafaya oynayan takımın seyirci desteği 15 bin bu sene 40 bin, demekki FB nin Trübinlerinin dolması için küme düşmeye oynaması gerekiyormuş, başardınız tebrik ederim

3
4
yanıtYanıtla
CAMİAYA SESLENME ADAM GİBİ TRANSFER YAP:

Transfer yap transfer. Bırak bu merhametli ayaklarını. Takım küme düşüyor adamın zerre umurunda değil. Camiaya seslenerek yine gündemi değiştirmeye çalışıyor. Gözünüzü karartıyordunuz noldu her lafınız yalan. Sadık sizi kurtarır küme düşmekten tek başına. Yazıklar olsun size. Aziz başkana kötü diyorduk meğer Aziz başkan bir melekmiş şu rezil takımı görünce.

3
0
yanıtYanıtla
BATTALGAZİ:

Ne futbolmuşlan adam ölümden dönmüş daha hala Ali Koç denen fani sezon bitmedi diyor maçlara yine gelsin diyor eğer bu Soner denen fani tekrar maçlara giderse yazıklar olsun bu bir uyarıydı bence kardeşim bırakın bu futbol denen rezil şeyi İmanınızı kurtarmaya bakın Allah deyin vallahi futbol kurtarmaz sizi beyin bedava

1
0
yanıtYanıtla
Efedayı:

Bu gidişle hastahane ve mezarlıklara abone olur , Fenerbahçe''lileri de abaone yapar. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title