Haberler

Galatasaray, Everton'da Forma Şansı Bulamayan Cenk Tosun'u İstiyor

Güncelleme:

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Everton'da forma şansı bulamayan milli oyuncu Cenk Tosun'u kadrosuna katmak istiyor.

Transferdeki sessizliğini Brezilyalı stoper Marcao ile bozan G.Saray, forvet arayışlarını hızlandırdı. Valencia'nın kiralık sözleşmesini feshettiği Michy Batshuayi için Chelsea'ye teklifini iletip bekleme kararı alan Cim Bom'da Fatih Terim, yönetimden Cenk Tosun için harekete geçmelerini istedi. Forvet transferinin kamp dönemine yetişmemesinden dolayı oldukça sıkıntılı günler geçiren Sarı-Kırmızılılar'da, Alan Carvalho transferi de belirsizliğe girdi.

EVERTON SICAK BAKIYOR

Eren Derdiyok'u da kadro dışı bırakan Terim, sezonun ikinci yarısına forvetsiz başlamamak için, yönetimden A Milli Takım'dan da öğrencisi olan Cenk Tosun'un için Everton ile görüşülmesini talep etti. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin de İngiliz ekibe Cenk'i sezon sonuna kadar kiralama teklifi sunacağı öğrenilirken, Everton'un takımdaki maaş yükünü hafifletmek için bu öneriye sıcak bakabileceği bildirildi. Ancak, İngiliz ekibi teklifi kabul etse dahi 27 yaşındaki milli golcü Türkiye'ye dönmek istemiyor.

Galatasaray, Everton'da Forma Şansı Bulamayan Cenk Tosun'u İstiyor

KADROYA GİREMİYOR

Kariyerine İngiltere'de devam etmek isteyen Cenk'in fikrini değiştirmek için Fatih Terim'in de milli oyuncu ile bizzat görüşeceği iddia edildi. Everton'da kadroya girmekte zorlanan ve Dominic Calvert-Lewin ile Oumar Niasse'nin ardından 3. forvet durumuna düşen Cenk, bu sezon 17 maçta 2 gol 2 asistlik performans gösterdi. Geçen sezon devre arasında 22,5 milyon euro karşılığı Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan Cenk'in 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

(Güneş)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (31)

ege:

cenk beşiktaştan başka hiçbir takıma gelemez.

13
7
yanıtYanıtla
Cenk Tosun:

Böyle haberleri gördüğüm zaman çok gülüyorum. Halı sahada oynarım galatasarayda oynamam

8
11
yanıtYanıtla
CAPS:

Sen Galatasaray''ın tuvaletine girmeye bile layık değilsin sahte tosuncuk

yanıt10
yanıt9
SEL-BİL-YA:

CENK TOSUN adı altında yorum yapıyorsan sen zaten halı sahalara bile çağrılmayan ZAVALLISIN:DDDDD:DDDDgit evinin salonunda oyna şimdi naaaaş

yanıt1
yanıt0
CAPS:

İnanın ne Terim''in ne de Galatasaray''ın yönetiminin bu gibi saçma sapan haberlerden haberleri bile yoktur ayıptır ya

13
2
yanıtYanıtla
Pompaci:

Gelme bitersin

10
5
yanıtYanıtla
sarı kırmızı:

Asıl Galatasaray biter

yanıt6
yanıt4
marco van basten:

piyasa değeri 12 mil olan falcao gelmedi şimdi piyasa değeri 20 mil cenk tosun gelecek mi diyorsunuz üstelik de türkiyeye dönmek istemiyor

12
1
yanıtYanıtla
aslanlar:

Tosunum biz kullanılmış malı almıyoruz fener bakıyor o işlere

9
2
yanıtYanıtla
fenasi:

bir milyon euro verip vagner love u alamadınız, adamlar 20milyon sterlin istemiş nereye geliyor

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title