Haberler

Cansu Dere'den Muhafız'a Övgü: Çok Beğendim

Güncelleme:

Şahsiyet dizisinin ardından Yıldız Teknik Üniversitesi 17. Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nde ödül alan Cansu Dere, tören çıkışı açıklamalarda bulundu. Dere, Netflix ilk Türk dizisi "Hakan: Muhafız" için "Muhafız'ı çok beğendim" yorumunu yaptı.

Türkiye'nin en başarılı online dizilerinden biri olan "Şahsiyet" dizisinin bitmesinin ardından Cansu Dere, Yıldız Teknik Üniversite'nin düzenlediği 17. Yılın Yıldızları Ödül Tören'inde ödül aldı. Aldığı ödül sonrası bazı açıklamalarda bulunan Dere, Hakan: Muhafız hakkında da yorum yaptı.

UFUKTA YENİ BİR PROJE YOK

17. Yılın Yıldızları Ödülleri Töreni çıkışında gazeteciler sorularını cevaplayan Dere, yeni bir proje olup olmadığı sorusuna"Şuan sakin bir dönemdeyim. Onayladığım bir proje yok. O yüzden sakin geçiriyorum zamanımı." cevabını verdi.

Cansu Dere'den Muhafız'a Övgü: Çok Beğendim

"MUHAFIZ'I ÇOK BEĞENDİM"

Ödülünü aldıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi'ne teşekkür eden Dere, Netflix'in ilk Türk dizisi "Hakan: Muhafız" için "Muhafız'ı çok beğendim. Ülkemiz için iyi bir adım oldu" diyerek destek verdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yıldız Teknik Üniversitesi Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Aslan Nihat:

Birbirlerini övmekten başka bir yetenekleri yok. Muhafız dedikleri dizide 3 lira etmeyecek rezil bir senaryo. Acemice çekilen aptal bir dizi. Şİddetle tavsiye etmem. Amerikan dizilerine ve filmlerine devam. Netflix nasıl böyle bir diziyi yayınlıyor anlamadım.

16
5
yanıtYanıtla
sıkıyosa beğenme:

şahsiyetteki berbat oyunculuğunu napıcaz ?

7
2
yanıtYanıtla
Proje yoksa beğenir:

Rakip proje olsaydı aynı şeyi söylemezdi

3
0
yanıtYanıtla
Beğendiyse teklif mi alacak:

Netflix onu görmeli ona kazak örmeli

2
0
yanıtYanıtla
ahmet:

yenimi bunlar hiç tanıyamadık

0
0
yanıtYanıtla
selim:

Türkiyede ne kadar çok ünlü var. tanımakta zorluk çekiyoruz . Bu ne sürattir ya. Ortalık ünlü doldu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title