Haberler

Hikmet Karaman: Rizespor Camiası Trabzonspor'un Büyüklüğünü Kabul Edecek

Güncelleme:

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Ben Trabzonspor'a laf söylemem. Rizespor camiası Trabzonspor'un büyüklüğünü kabul edecek." dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Karadeniz Gazetesine konuştu.Çaykur Rizespor'un Trabzonspor'a yenilerek küme düştüğü maçın ardından, "Bu şehir, bugünü unutmaz" diyen Hikmet Karaman, o sözü neden söylediğini açıkladı. Karaman, "Ben Trabzonspor'a laf söylemem. O söz Trabzon camiasına değil, tek bir kişiyeydi. O kişi de kendini biliyor." dedi.

RİZESPOR CAMİASI TRABZONSPOR'UN BÜYÜKLÜĞÜNÜ KABUL EDECEK

Karaman, "Bir defa Rizespor camiası Trabzonspor'un büyüklüğünü kabul edecek. Trabzonspor camiası ile yaşadığı şampiyonluklarla büyük bir takım.Oraya saygı duyacaksın. Rizespor ne? 3-4 senede bir düşen çıkan, yapılanmaya giden bir camia." diye konuştu.

Hikmet Karaman: Rizespor Camiası Trabzonspor'un Büyüklüğünü Kabul Edecek

ERSUN YANAL'A BÜYÜK TEPKİ

Karaman, "O gün öyle bir cümle çıktı. Bugün olsa o cümleyi yine söylerim ama bu sefer isim de açıklarım. Trabzonspor'la alakası yok. O kişi (Ersun Yanal) ile alakası var. Neden 1 oyuncu değiştirdi o şahıs. Trabzonspor şampiyonluğa oynasaydı, 1 hamle mi yapacaktı o şahıs." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hikmet Karaman Trabzonspor Rizespor Karaman Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sivas Belediyesi hangi parti? Sivas Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi!
500

Yorumlar (22)

Zafer köksal:

Trabzonspor da galatasaray besiktaş fenerbahçenin büyüklüğünü kabul ediyosa rizede eder

13
15
yanıtYanıtla
Surmeneli:

Hayırdır rızeli olup ıatanbul takımlarını tutan ıtsın galıba

yanıt1
yanıt0
Osman veli:

Trabzon spor istanbul saltanatini yikan bitiren tek anadolu takimidir 7 sampiyonlugu olan bir okadarda hakki yenilen takimdir bilmiyosaniz arastirin hikmet hocada ersun yanali soyluyo beylerersun yanal fener trabzon macindaki mactaki degisiklerini bir acin seyredin gorunki calistirdigi takimi bile satmistir

11
11
yanıtYanıtla
Ordu Spor:

Zamanında hiç şampiyonluk iddası yokken her zamanki gibi Ordu sporu küme düşürmüştü bir daha toparlayamadı Ordu spor

18
1
yanıtYanıtla
KARAMANIN KOYUNU SONRA ÇIKTI HEP OYUNU:

TRABZONSPOR ELBETTEKİ BÜYÜK KULÜP FAKAT SANA NE DEMELİ BRE AHMAK BU NE AYMAZLIK ÇALIŞTIRIRKEN DÜŞEN BİR KULÜP VAR BİR TARAFTA DİĞER TARAFTA HASBELKADER DÜŞMESİNE VESİLE OLAN BİR KULÜP ŞİMDİ SENDE BAŞKA BİR YERDESİN KEŞKE HİÇ BİR ZAMAN HİÇBİR KULÜP TE OLMAYAYDIN OLDUNDA NE YAPTIN ELLE TUTULUR

13
4
yanıtYanıtla
KILKUYRUK:

fatih terimin çin malı versiyonu bu hiko

12
4
yanıtYanıtla
ADNAN ADALI:

Rize feneri dost bilip Trabzonspora düşmanlık yaptığı müddetçe hep Karadenizin yüz karası olarak kalacak.

10
4
yanıtYanıtla
Mensch:

Bu sezon trabzonun başında ersun hoca olsaydı bence trabzon ligin lideri. Olurdu ersun hocanın çalıştığı sezon trabzon topçulara paramı veriyodu sorun hocalardan çok yönetimlerden kaynaklanıyor özelliklede trabzonda aldılar topçuları başınada önce vahit hocayı sorada ersun hocayı getirdilr bizi şampiyon yap dediler yöneticiler eee topçuya para vermezsen hoca napıcak kendisimi oynuyacak kendisimi para verecek topcuya boşuna hocalara atmayın ts yönetenlere saldırın birazda

4
6
yanıtYanıtla
çağdaş:

çok doğru konuşmuş cumhurbaşkanın memleketi diye ara sıra çıkıyor süper lige sonra düşüyor hemen . bazı şehirler futbolu hak etmiyor.

5
5
yanıtYanıtla
bzztt:

sen rizelileri tanımıyon heralde kardeş bu vatanda çok emeğimiz var

yanıt5
yanıt6
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title