Haberler

Ak Parti Ankara Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz Kimdir?

Güncelleme:

AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Ankara Kahramankazan Belediye Başkan Adayı olarak Serhat Oğuz ismini seçti. Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz kimdir?

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, Ankara Kahramankazan Belediye Başkan Adayı açıklandı. Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz kimdir?

SERHAT OĞUZ KİMDİR?

Serhat Oğuz, 1976 yılında Ankara-Kahramankazan'da dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü 1998 yılında bitirdi.

1998'de Hatay'a Öğretmen olarak atanan Oğuz, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Edebiyatı Anabilim Dalında Yüksek Lisansını yaptı. 1999 yılından beri, Kahramankazan'da görev yapmaktadır.

Ak Parti Ankara Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz Kimdir?

KAHRAMANKAZAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE ŞUBE MÜDÜRÜ OLDU

Askerliğini, 2002-2003 yılları arasında Jandarma Genel Komutanlığında Yedek Subay olarak tamamladı. Askerlik dönüşü, Kahramankazan'daki pek çok okulda görev yapan Oğuz, 2013-2014 yılları arasında da Kahramankazan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görevlendirildi.

EĞİTİM-BİR SEN KAHRAMANKAZAN TEŞKİLATI KURUCUSU

2005 yılında Eğitim-Bir Sen Kahramankazan teşkilatını kurdu ve İlçe Başkanı olarak aralıksız 7 sene görev yapan Oğuz, İlim Yayma Cemiyetinin Kahramankazan Şubesini kurdu, 16 Ocak 2017 tarihine kadar da Kurucu Şube Başkanı olarak görev yaptı ve halen yönetim kurulu üyesidir.

''KAZAN KENT'' ADINDA GAZETE ÇIKARDI

Serhat Oğuz, 2001, 2002 yıllarında bir grup arkadaşıyla birlikte "Kazan Kent" adıyla yerel bir gazete çıkardılar. Kahramankazan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü dergileri ve Kahramankazan Belediyesi tarafından bastırılan bazı eserlerin hazırlanmasında görev aldı.

2013 YILINDA KÜLTÜR BAKANINDAN PLAKET ALDI

2013 yılında Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ve 9600 şiirin katıldığı yarışmada Türkiye üçüncüsü oldu, dönemin Kültür Bakanı Ömer Çelik tarafından plaket ve takdir belgesi ile ödüllendirildi.

AK PARTİ'DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

2016'dan beri Kahramankazan İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak çalışan Oğuz. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kahramankazan Belediye Başkan Adayı olabilmek için görevinden ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kahramankazan Serhat Oğuz Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title