Haberler

AK Parti'nin Trabzon Yomra Belediye Başkan Adayı Kimdir?

Güncelleme:

AK Parti, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için belediye başkan adayları listesini yayınladı. Trabzon Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu olarak ilan edildi. Peki, Trabzon Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde yarışacak belediye başkan adaylarını açıkladı. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Trabzon Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu oldu. Peki, İbrahim Sağıroğlu kimdir? İşte Trabzon Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu hakkındaki her şey...

İBRAHİM SAĞIROĞLU KİMDİR?

15 Ocak 1962 tarihinde Trabzon Yomra' da dünyaya gelen İbrahim Sağıroğlu, ilk ve orta öğrenimini Yomra' da tamamladı. 1979-1980 öğretim yılında Trabzon Ticaret Lisesine giden Sağıroğlu, askerlik görevini Lüleburgaz'da tamamladı. Bir süre ticaret ile ilgilendikten sonra 1986 yılında T.C. Ziraat Bankası Yomra Şubesinde memur olarak göreve başladı. 1999 Yerel Seçimleri'nde Anavatan Partisi' inden Belediye Başkanı adayı seçilen Sağıroğlu, yarışı kazanamayınca eski görevine döndü.

AK Parti'nin Trabzon Yomra Belediye Başkan Adayı Kimdir?

3 KEZ BELEDİYE BAŞKANI OLDU

Daha sonra eski memuriyetine dönerek Başbakanlık Müşavirliğine atanan Sağıroğlu, 3 Kasım Seçimleri'nin sonrasında Turizm Bakanlığı İşletmeler ve Yatırımlar Genel Müdürlüğü'ne memur olarak atandı. 28 Mart 2004 Seçimleri'nde Doğru Yol Partisi' inden Yomra Belediye Başkanlığı'nı kazandı.30 Mart 2014 Seçimleri öncesinde Ak Parti'ye geçiş yapan ve halkın desteği ile birlikte 3. kez belediye başkanı olan Sağıroğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ak Parti Trabzon Yomra Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title