Haberler

AK Parti Trabzon Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy Kimdir?

Güncelleme:

AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Trabzon Arsin İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Muhammet Sait Gürsoy'u seçti. Muhammet Sait Gürsoy kimdir?

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, Trabzon Arsin İlçesi Belediye Başkan adayını belirledi. Trabzon Arsin Belediye Başkan adayı olan Muhammet Sait Gürsoy kimdir?

MUHAMMET SAİT GÜRSOY KİMDİR?

Gürsoy, 1970 yılında Arsin'de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Arsin'de tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu ve ardından Atatürk Üniversitesi Muhasebe Denetimi Bölümü'nde yüksek lisans yaptı.

Muhammet Sait Gürsoy Kimdir?

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLLİĞİ YAPIYOR

Arsin'de kariyerine devam eden Sait Gürsoy, AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcılığı görevinin yanı sıra İl Seçim Koordinasyon Merkezinde görev alıp yerel ve genel seçim çalışmalarında bulundu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği, AK Parti Grup Başkanvekilliği ve Büyükşehir Belediyesi Plan Bütçe Komisyon Başkanlığı görevlerini sürdürüyor. Muhammet Sait Gürsoy, evli ve 3 çocuk sahibidir.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Muhammet Sait Gürsoy Sait Gürsoy Trabzon Arsin Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title