Haberler

Kariyerini Almanya'nın Leipzig Takımında Sürdüren Atınç Nukan: Burada Mutluyum

Güncelleme:

Almanya Ligi ekiplerinden Leipzig'de forma giyen Atınç Nukan, "Yeni bir kulüp aramıyorum. Burada mutluyum ama ilginç bir teklif gelirse belki düşünebilirim." dedi.

Spor Toto Süper Ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, bugün Almanya'da Leipzig ile karşılaşacak. Alman kulübünde forma giyen Atınç Nukan, Bild Gazetesi'ne bu maçla ilgili ve transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY MAÇI BENİM İÇİN ÖZEL"

Galatasaray maçı hakkında konuşan Atınç Nukan, "Artık oynamaya hazırım ve sabırsızlıkla bekliyorum. Beşiktaş'ta oynarken Galatasaray'a karşı daha önce 5 kez oynadım. Bu maç benim için de özel bir karşılaşma olacak." dedi.

Kariyerini Almanya'nın Leipzig Takımında Sürdüren Atınç Nukan: Burada Mutluyum

"YENİ BİR KULÜP ARAMIYORUM"

Sakatlık süreciyle ilgili konuşan Atınç Nukan, "Kendime kızgınım. Erken dönebilmek için zorladım ve sakatlık sürecim uzadı. Ama artık bunlar geride kaldı ve kafa olarak çok daha güçlü durumdayım" dedi. Leipzig'de kalmak istediğini belirten genç savunmacı, "Yeni bir kulüp aramıyorum. Burada mutluyum ama ilginç bir teklif gelirse belki düşünebilirim" şeklinde konuştu.

(Futbol Arena)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atınç Nukan Galatasaray Almanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title