Haberler

Norveçli Oyuncu Alexander Sörloth: Galatasaray Beni İstedi Ancak Ben Gent'i Seçtim

Güncelleme:

Devre arası transfer döneminde Cyrstal Palace'dan Gent'e kiralık olarak giden Norveçli oyuncu Alexander Sörloth, "Galatasaray beni istedi ancak ben Gent'i seçtim." dedi.

Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'ın sezon sonuna kadar Belçika ekiplerinden Gent'e kiraladığı Norveçli forvet Alexander Sörloth, Galatasaray itirafında bulundu.

23 yaşındaki forvet, imza töreninde konuşurken ''Galatasaray ve Middlesbrough'da beni istedi ancak ben Gent'i seçtim. Beni isteyen büyük takımlar olmasına rağmen teknik direktör Jess Thorup nedeniyle Gent'e transfer oldum. Beni yakından tanıyan birisi ve onunla çalışmanın daha iyi olacağına karar verdim.'' dedi.

9 MİLYON EUROYA İNGİLTERE'YE GİTMİŞTİ

Geçen sezon devre arasında 9 milyon euro bonservis ücretiyle Midtjylland'dan Crystal Palace takımına transfer olan genç forvet, bu sezon ligde 12 maçta forma giyerken gol atamadı. 1.95 boyuyla hava toplarında etkili olan ve oyun tarzıyla Johan Elmander'i hatırlatan Sörloth, Norveç Milli Takımı'nda da 18 maça çıkarken 2 gol kaydetti.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Middlesbrough Galatasaray Gent Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

asdasdfsdfg:

gs nin ne kadar büyük kulüp olduğunun göstergesia aahahaha

3
12
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Galatasaray SENDEN daha büyüktür sayın şarlatan.

9
3
yanıtYanıtla
Hamdi Gurkaynak:

Goran Sorloth bunun babasidir ve seneler once 90''li yillarda Bursasporda futbol oynamisti. Turkiyede futbol oynuyan yabanci futbolcularin ne kendileri ne de sulaleri Turkiye ye yeniden futbol oynamaya geri geliyor. !!!!!!!!!

8
2
yanıtYanıtla
bzztt:

farketmez oğlum mına kadar yolun var

6
1
yanıtYanıtla
Okuduğunu anla:

Yav adam zaten diyor ki galatasaray gibi büyük takımlar beni istedi ama ben gent teknik direktörünü tanidigim için burayı seçtim. Genc futbolcu, galatasarayda forma şansı bulamamaktan korkmuş olabilir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title