Haberler

İtalyan Basını Beşiktaş'ın Alen Halilovic Transferini Bitirdiğini Yazdı

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Milan forması giyen Alen Halilovic'i gündemine almıştı. İtalya'ya giden Başkan Fikret Orman, genç oyuncunun menajeri Mirsad Türkcan ile görüşmüştü.

BU SEZON 3 MAÇTA OYNADI

Sky Sports Italia'da yer alan habere göre, Beşiktaş, Halilovic transferini bitirdi. Bu sezon Milan formasını yalnızca 3 maçta giyebilen oyuncunun transferi için son detaylar görüşülüyor.

İtalyan Basını Beşiktaş'ın Alen Halilovic Transferini Bitirdiğini Yazdı

9 KEZ MİLLİ TAKIM FORMASINI GİYDİ

'Hırvat Messi' olarak nitelendirilen genç oyuncu 9 kez Hırvatistan A Milli Takım formasını giydi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Beşiktaş İtalya Milan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

AHA:

La gara gartallar Türkiye''yi çakma Messi ile kandıramazsınız önce topçuların borcunu ödemeyi öğrenin

12
12
yanıtYanıtla
DEGO:

ISLAK İMZAYA BAKARIZ. BALON HABER YAPMAYIN. .

8
0
yanıtYanıtla
Metin akan:

Kerim frei ve Haliloviçç ve Şener gelsin. Tolgay, gitsin

0
6
yanıtYanıtla
seyit sarı:

bazen insanlar aldanır dolandırılır parası malı gasp edilir biz bunlara dolandırıcı sokak vurguncuları der geçeriz nede olsa eğtim terbiye inanç fukarasıdırlar ancak medya yorumculuğu gazeteci yapımcılık gibi makamlara gelmişte reyting uğruna insanların duygu ve düşünceleriyle oynayan bu şuursuz sevimsiz inançsız cahillere ne ad verelim siz koyun. haber küpürlerini keselim yalan haberleri sahibine yedirerek deşifre edelim

3
0
yanıtYanıtla
M ve Y:

Q7 gitmesin bence tamam yaşlı tamam şımarık ama şu anda türkiyede hatta dünyada kaç tane bir maçta 30 orta açabilen oyuncu var? 3 dakikada bir orta Kafayla ortalara yanıt verecek forvet ve orta sahamız yok o ayrı eğer olsaydı her maç 3-5 tanesi golle sonuçlanırdı bence. Babelin gitmeside kötü oldu bence tamam oda yaşlı ama türkiye şartlarında en iyi sol kanat oyuncularından biriydi gidecekse bile bu paraya çok kelepir gitti yerini tutacak adam zaten yok şu an için bilmiyorum ama bjk en iyi 3te

3
0
yanıtYanıtla
bedırhqn cat:

adem ersin başkan beşiktaş şampiyon

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title