Haberler

Beşiktaş, Babel'in Fulham'a Transferinden 2 Milyon Euro Alacak

Güncelleme:

Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ryan Babel'i 2 milyon euroya Fulham'a sattı.

Sezon sonu Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Ryan Babel, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'a transfer oluyor. İki kulübün Hollandalı futbolcunun transferi için el sıkıştığı bildirildi.

32 yaşındaki futbolcunun Fulham ile sözleşme imzalamak üzere İstanbul'dan ayrılacağı aktarıldı.

BONSERVİSİ 2 MİLYON EURO

Beşiktaş'ı yakından takip eden gazetecilerden Fırat Günayer de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Babel'in transferinin sonuçlandığını ve siyah-beyazlıların kasasına 2 milyon euro gireceğini ifade etti.

2017 yılında bedelsiz olarak Beşiktaş'a transfer olan Babel, siyah-beyazlı formayla çıktığı 89 maçta 29 gol atarken 12 de asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (35)

rex:

babeli niye gönderdiler , babel ucuza gitti diyenler , siz hiç mi futbol takip etmiyorsunuz . babel takımla sorun yaşadı , kalsaydı sezon sonu sözleşmesi bitince bedavaya gidecekti , yarım sezon kalmasın 2milyon euro az paramı 12 trilyon para eder, sözlesmesi sezon sonu biten bir futbolcu uzerınden kazanılacak iyi bir rakam , birdde bunun maaşından kurtuldular , , normalde kimse sezon sonu sozlesi bitecek olan adama para vermez ama fulham da ingiltere liginde düşme hattında kurtulmaya yer arıyorlar .

34
4
yanıtYanıtla
rex:

bizim vidayı aldıgımız durumla kıyaslayın bjk dogrumu yapıyor yanlış mı. vida da sezon sonunda sözlesmesi bitecekti, sezon ortasında bjk cüzi rakama almak istedi. kiev vermedi, bjk de vidayı kafaladı, vida gidip kievle sözleşme yenilemeden sezon sonu bize bedavaya geldi. yani bi futbolcu oynadıgı kulubu kafasından sildikten sonra o futbolcu ustunden para kazanmak kolay iş değil. bjk babeli şuan satmasaydı, sezon bitince bjk ile sorun yaşadıgı için hem sözlesme uzatmazdı hem bedavaya giderdi.

yanıt0
yanıt0
içi boş:

hastaneler süper hale getirldi içinde bilgili , ilgili doktor yok, süper stadyumlar yapıldı , hakeden futbol camiası yok

27
6
yanıtYanıtla
tenisçi:

Fikret Orman 2. 5 milyon Euro yıllık ücretle Burak Yılmazı transfer edip , Babeli 2 milyon Euro Bonservis bedeline satıyor öyle mi ! Bu iki transferi aynı isim gerçekleştirdiyse , ortada yanlış olan bir şeyler olmalı. Ya rakamlar yanlış , ya transfer üstadımıza nazar değdi. Taraftar sitem edince yönetim kusura bakmasın ; ama kızmaya , darılmaya, alınmaya hiç hakları yok.

26
3
yanıtYanıtla
EMRAH:

DOSTUM ADAM ZAM İSTİYOR OYNAMIYOR ZATEN 2 M EURO ALIYORSUN ARTI MAASINDAN KURTULUYORSUN . OYNAMIYCAK YARIM SEZON YATACAK ARTI MAAS ODEYECEKSİN ARTI PARA KAZANMADAN GİDECEK ADAM. CİNSMİSİNİZ NESİNİZ ?

yanıt0
yanıt0
hadi işllh:

başşşşakşehir planlı prorgamlı geliyor, bu yıl onların hakkı, ALLAH ta yardım ediyor işte rakipler tüm sarsak çıktı,

7
16
yanıtYanıtla
Erşan kuneri:

plan program derken? zaten sene başından şampiyon yapılacakları pardon şampiyonluğa oynayacakları belli değil miydi?

yanıt0
yanıt0
GFB:

BİR FBLİ OLARAK SÖYLÜYORUM BABEL BJKYE FAYDALI BİR OYUNCUYDU YERİNİ BAŞKASIYLA DOLDURMASI BİRAZ ZAMAN ALACAKTIR BENCE

14
4
yanıtYanıtla
kasnakcı:

seneye champıonshıpde oynar ben bilirim.

17
1
yanıtYanıtla
...:

8TAŞ ESKİ EZİK GÜNLERİNE GERİ DÖNÜYOR

3
12
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title