Haberler

AK Parti Trabzon Köprübaşı Belediye Başkan Adayı Ali Aydın Kimdir?

Güncelleme:

AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Trabzon Köprübaşı İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Ali Aydın'ı seçti. Ali Aydın kimdir?

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, Trabzon Köprübaşı İlçesi Belediye Başkan adayını belirledi. Trabzon Köprübaşı Belediye Başkan adayı olan Ali Aydın kimdir?

ALİ AYDIN KİMDİR?

Aydın, 1967 yılında Köprübaşı İlçesinin Gündoğan Mahallesi'ndedünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Köprübaşı'nda tamamladı. 1990 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi'nden Coğrafya Öğretmeni olarak mezun oldu.

Ali Aydın Kimdir?

LİSEDE MÜDÜR OLARAK GÖREV YAPIYOR

Ali Aydın, öğretmen olarak ilk kez görev yaptığı yer Erzurum oldu ve ardından Köprübaşı'na atandı. 22 yıl boyunca Köprübaşı'nda eğitimin her kademesinde öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. Halen Köprübaşı Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü olarak görevini sürdürüyor. Belediye başkan adayı, evli ve üç çocuk sahibidir.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Köprübaşı Ali Aydın Aydın Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title