Haberler

Ünlü Sunucu Gülşen Yüksel Salt, Hande Erçel Hakkında Kötü Yorum Yapan Kerimcan Durmaz'a Sitem Etti

Güncelleme:

'2. Sayfa' programının sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt, annesini kaybeden Hande Erçel hakkında "Bazlama suratlı" diye kötü yorum yapan Kerimcan Durmaz'a canlı yayında sitem etti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt, bugün yayınlanan canlı yayında Hande Erçel hakkında 'Bazlama suratlı' diyen Kerimcan Durmaz'a "Vicdanın rahat mı?" diyerek sitem etti.

CANLI YAYINDA SİTEM ETTİLER

Programa başlarken Hande Erçel'in hayatını kaybeden annesinin cenaze görüntülerini izleyen sunucular, Erçel hakkında sosyal medyada olumsuz yorum yapan kişilere canlı yayında isyan etti. Salt, Erçel için 'Bazlama surat' diyen Kerimcan'ı sert bir dille eleştirdi.

Ünlü Sunucu Gülşen Yüksel Salt, Hande Erçel Hakkında Kötü Yorum Yapan Kerimcan Durmaz'a Sitem Etti

"VİCDANIN RAHAT MI?"

Programının sunucusu Gülşen Yüksel Salt, şu sözlerle Kerimcan ve diğer kötü yorum yapanlara sitem etti: "Şimdi bu kızın canını acıtmak için dalga geçenler, demediğini bırakmayanların içi rahat mı merak ediyorum. Hastane odasında yaşam müdahalesi veren bir anneyi kızıyla yaralamayan çalışanların vicdanı rahat mı? O anne hastalığını yenmeye çalışırken diğer yandan da kızına kalkan olmaya çalıştı.

Ünlü Sunucu Gülşen Yüksel Salt, Hande Erçel Hakkında Kötü Yorum Yapan Kerimcan Durmaz'a Sitem EttiHande Erçel'in kanser tedavisi gören annesi önceki gün hayatını kaybetti.

TAKİPÇİ KAZANMAK İÇİN NELER YAZDINIZ"

Ama siz biraz daha tık almak ve takipçi sayınızı artırmak için Hande ile ilgili öyle şeyler yazdınız ki 'Bazlama surat' dediniz 'Bıktım bu bazlamadan' dediniz. Ne hastalığı en hastaya dikkate aldınız. Kanser hastası insanın morale ihtiyacı vardı ama siz dikkate almadınız. Şimdi bütün samimiyetsizliğinizle Hande'ye baş sağlığı dilediniz."

"KUSACAĞIM ARTIK BU BAZLAMADAN"

Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz ile sosyal medya fenomeni Burak Altındağ, kişisel hesaplarından oyuncu hande Erçel ile alay etmiş, Durmaz, Altındağ'ın bir fotoğrafına "Ay gerçekten kusacağım artık bu bazlamadan" yorumunu yapmıştı.

Ünlü Sunucu Gülşen Yüksel Salt, Hande Erçel Hakkında Kötü Yorum Yapan Kerimcan Durmaz'a Sitem Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kerimcan Durmaz Gülşen Yüksel Hande Erçel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (53)

MUSTAFA:

bu spiker de boşu boşuna olay yarattı. . Kerimcan ağustos 2018 de bazlama muhabbetini yaptı , , o zaman handenin annesi hasta değildi, her magazin olayında olduğu gibi takılmış handeye. . . sen de tuttun aylar önceli muhabbeti bugüne bağladın. . . asıl ortalığı karıştırıp olay yaratan sizsiniz. . . çocuk zor zamanında yanında olmuş kızın , nee eskileri deşip bi olay çıkarmaya çalışıyoosun ki. . .

26
3
yanıtYanıtla
Kübraaa:

peki sizin bu kızı savunmanız için illa birini mi kaybetmesi gerekiyordu siz millet hakkında özelini yayarken televizyon karşısında rahat mısınız vicdanınız ne halde ? tabi var ise . . . hadi yine gündemdesiniz alkışşşş

22
1
yanıtYanıtla
fatma:

Bravo çok güzel bie tespit :))

yanıt4
yanıt1
EMRE:

bu topları ünlü yapan sosyal medya size yazıklar olsun okdrda para kazandırdınız

18
2
yanıtYanıtla
Seren çetin:

Bu tiplerde kerimcan durmaz üstünden reklam yapıyorlar kesin davet ettiler gelmemiş tir kerimcan bunun için saldırıya geçtiler dedikoducu lar

12
5
yanıtYanıtla
TÜRK:

Bu iki kadın yıllardır dedikodu programı yapıyorlar. Sanatçıların özel hayat hayatlarıyla ilgili ne varsa ortaya koyuyorlar. Dedikodunun adı resmen magazin olmuş Bir de haberde ünlü sunucu demiş bunların neresi ünlü yaa...

15
1
yanıtYanıtla
kötüsünüz:

hande erçel annesinin hastalığı ile mücadele ederken ona saçma sapan ithamlarda bulunan ve bunu o dönemlerde dile getirip destek olmayıp kız annesini kaybedince magazinciliği tutan sahtekarlar rant elde etmek isteyen kızın şu günlerdeki üzüntülü günlerinden retyting uman vicdansızlar, hande erçel annesinin hastalığıyla koştururken destek olmayıp saçma sapan konularla magazin malzemesi yapanlar hepiniz kötüsünüz.

16
0
yanıtYanıtla
ekranda görünmeyin:

gerçekten süper sahtekar sunucularsınız.

14
1
yanıtYanıtla
Murat:

Kim bu kerimcan kim kim, bunlara kim ünlü diyor,

10
4
yanıtYanıtla
zaza:

magazin adı altında yapılan dedikodu kıybet edenlerinde canı cehenneme sosyal medyanın canı cehenneme olduğu gibi

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title