Haberler

AK Parti'nin Kocaeli Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün Kimdir?

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Kocaeli Derince Belediye Başkan Adayı'nın Zeki Aygün olduğunu açıkladı. Derince Belediye Başkan Adayı olan Zeki Aygün kimdir?

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'nin Kocaeli Derince Belediye Başkan Adayı açıklandı. Zeki Aygün 31 Mart seçimlerinde aday gösterildi. Peki, Zeki Aygün kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

ZEKİ AYGÜN KİMDİR?

Zeki Aygün 22 Temmuz 1953 yılında Kocaeli'ye bağlı Derince'de dünyaya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik bölümünden mezun oldu.

Zeki Aygün Kimdir?

AK PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANLIĞI YAPTI

Zeki Aygün, çeşitli inşaatlarda elektrik şantiye şefliği ve yardımcılığı, serbest elektrik mühendisliği yaptı.Özel bir şirket kurdu ve bu şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev aldı. MÜSİAD üyeliği yaptı. AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Kurucu Üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı ve AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevlerinde yer aldı. Aynı zamanda AK Parti MKYK Üyesi'dir.

24., 25. VE 26. DÖNEM MİLLETVEKİLİ'DİR

TBMM 24., 25.ve 26. Dönem Kocaeli Milletvekili'dir. Mecliste Çevre Komisyonu üyeliği yaptı. Orta derecede İngilizce bilen Aygün, evli ve üç çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Zeki Aygün Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title