Haberler

Ak Parti Sakarya Erenler Belediye Başkan Adayı Fevzi Kılıç Kimdir?

Güncelleme:

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'nin Sakarya Erenler Belediye Başkan Adayı açıklandı.Erenler Belediye Başkan Adayı Fevzi Kılıç kimdir, aslen nerelidir, mesleği nedir?

FEVZİ KILIÇ KİMDİR?

Fevzi Kılıç, 1964 yılında Sakarya'da doğdu. Aslen Trabzon'lu olan Kılıç, ilk, orta ve lise öğrenimini Sakarya'da tamamlayan Kılıç, 1998 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Ticari hayatına Adapazarı'nda tekstil üzerine faaliyet yürüten aile işletmesinin başına geçerek başladı.

GEÇMİŞTE REFAH PARTİSİ'NDE GÖREV ALDI

1992-1995 yılları arasında Refah Partisi Sakarya Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi görevinde bulundu. 1994 yılında yapılan Yerel Seçimlerde Refah Partisinden Adapazarı Belediyesi Meclis Üyeliğine aday olan Kılıç, 1995-1997 yılları arasında Refah Partisi İl Yönetim Kurulunda yer aldı.

AK PARTİ SAKARYA KURUCU İL YÖNETİMİNDE YER ALDI

2001 yılında, AK Parti Sakarya Kurucu İl Yönetim Kurulunda yer aldı. 2002-2003 yılında AK Parti Sakarya İl Başkanı görevinde bulunan Kılıç, 2007 yılında AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı oldu.

Ak Parti Sakarya Erenler Belediye Başkan Adayı Fevzi Kılıç Kimdir?

2015 YILINA KADAR BÜYÜKŞEHİR BAŞKAN VEKİLLİĞİ YAPTI

Fevzi Kılıç, 2007-2010 yıllarında Sakaryaspor Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Vekilliği görevinde bulundu. 2009 Yerel Seçimlerinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Adapazarı Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi. 2009 yılından 2015 yılına kadar Sakarya Büyükşehir Başkan Vekilliği görevi yaptı.

2015'TE AK PARTİ SAKARYA İL BAŞKANI OLDU

7 Şubat 2015 tarihinde gerçekleşen AK Parti 6. Olağan Kongreyle birlikte AK Parti Sakarya İl Başkanlığı görevine seçilen Kılıç, ayrıcaSakarya İmam Hatip Mezunları Derneği (SİMDER) Kurucu Başkanlığı, Sakarya Terziler Odası Yönetim Kurulu Üyeliği gibi birçok sivil toplum kurum ve kuruluşunda görev aldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fevzi Kılıç Erenler Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title