Haberler

Younes Belhanda, Al İttihad ile El Sıkıştı

Güncelleme:

Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Younes Belhanda, Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al İttihad ile el sıkıştı. Deneyimli oyuncu, Arabistan ekibinden yıllık 5,5 milyon euro kazanacak.

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Younes Belhanda ile ilgili flaş bir iddia geldi. Suudi Arabistan ekibi Al İttihad'ın istediği Younes Belhanda, Florya'da Galatasaray yönetimi ile görüştü. Faslı oyuncu, Al İttihad'ın kendisine yıllık 5,5 milyon euro teklif ettiğini belirterek takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

Younes Belhanda, Al İttihad ile El Sıkıştı

SUUD EKİBİ, GALATASARAY'A 9 MİLYON EURO ÖNERDİ

Bip Spor'da yer alan habere Arabistan ekibi, Galatasaray'a Belhanda için 9 milyon euro önerdi. Galatasaray bu teklifi düşünmek için süre istedi.

Younes Belhanda, Al İttihad ile El Sıkıştı

RODRİGUES'İ DE TRANSFER ETMİŞLERDİ

Al Ittihad, daha önce Galatasaray'dan Garry Rodrigues'i de transfer etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

HELE SüKüR GEC BiLE KALINDI:

GOMiSLE BUNU AYNI ANDA PAKETLEMEK GEREKiYORDU ADAM KART YEME HASTASI HAGiNiN DEDiGi GiBi 10 NR FORMASINI ASLA HAKKETMiYO ARABDAN NE DOST NEDE POST OLUR TiKTTiRSiN GiTSiN ARAP üLKELERiNE 17 YILDIR ZATEN ARABLASTTIRILMAKTTAN BIKTTIK

10
4
yanıtYanıtla
BATTALGAZİ44:

Eski parayla 30 trilyon. . . Çok paralar verilyor bu futbolculara daha doğrusu futbola devlet bunlardan yüksek vergi almalı bence. (tabi aldığınıda doğru yerde kullanmalı yoksula, sokakta kalana, açlıktan ölen çocuklara yardım etmeli)

8
2
yanıtYanıtla
JABBAR:

doğru haberse ki asparagasdır. . . o paraya bu oyuncuyu satmayan yönetici ya para saymasını bilmiyordur. yada hiç dayak yememiştir . . . . :)))

6
2
yanıtYanıtla
Tabiyat:

-satan var katan yok arkadaşım fener bile tolgayi serdari tarık camdali aldı şampiyonluğa koşuyor bizde tik yok

4
3
yanıtYanıtla
sahin gul:

terim ve cengizde giderse islem tamam

3
3
yanıtYanıtla
terim:

nedir sizin terim korkunuz Psikoloji gidin kurtulursunuz eziklikten

yanıt1
yanıt0
bzztt:

bu adam emekli olmuş zaten gönderilsin

2
1
yanıtYanıtla
DAYII:

GİTSİN de kurtulak. .

2
1
yanıtYanıtla
HASTA GALATASARAYLI:

BU PARAYA BU ADAMI SATABİLİRLERSE YILIN KAZIĞI OLARAK TARİHE GEÇER VE BİZDE 1 TAŞLA ÇOK KUŞ VURMUŞ OLURUZKİ TRANSFERE BÜTÇE AÇILIR VE BU MALDANDA KURTULMUŞ OLURUZ

2
0
yanıtYanıtla
DAYII:

GİTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ARTIK

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title