Haberler

Hayatı Kazanan Ol' Turnuvası Ödülle Taçlandı

Muğla Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Milas Grup Amirliği'nin uyuşturucuyla mücadele amacıyla 'Hayatı Kazanan Ol' sloganıyla düzenlediği liseler arası basketbol turnuvası sona erdi. Turnuvayı kazanan şampiyonlara ödülleri, protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından 'Hayatı Kazanan Ol' sloganıyla gerçekleştirilen liseler arası basketbol turnuvası, oynanan maçların ardından sona erdi.

Uyuşturucu madde ve bağımlılıkla mücadele kapsamında ilçe genelinde farkındalık ve kamuoyu oluşturarak gençleri spora yönlendirmek amacıyla; Milas Belediye Atatürk Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen Liseler Arası Basketbol Turnuvası'na; Milas'tan 4 kız ve erkek basketbol takımı katıldı.

Turnuvanın ardından gerçekleştirilen ödül törenine; Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Garnizon Komutanı Albay Emel Demiryakan, Milas Cumhuriyet Başsavcısı Adem Efe, Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava, Milas İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hayrettin Fidan, Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Milas Sosyal Hizmet Müdürü Mehmet Kızılca, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü İlçe Koordinatörü Durmuş Tayfun Uslu, okul müdürleri, polis memurları, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

'Hayatı Kazanan Ol' sloganıyla gerçekleştirilen liseler arası basketbol turnuvasında; Erkekler grubunda Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi şampiyon olurken, Milas Sebahattin Akyüz Fen Lisesi ikinci ve Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Kızlar grubunda; Milas Sebahattin Akyüz Fen Lisesi şampiyon olurken, Milas Anadolu Lisesi ikinci ve Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

Oldukça çekişmeli geçen turnuvada, büyük bir heyecan yaşandı.

Turnuvanın şampiyonlarının belirlenmesinin ardından Milas Kaymakamı Eren Arslan, yaptığı konuşmada şunları kaydetti: "Bizde büyük bir heyecanla turnuvayı izledik. Sporla yaşadığımız coşku ve spor ahlakı felsefesine uygun bir davranış sergilediniz. Sonuçta bir yarışmada derecelendirme yapılsa da ben hepinizin çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Bu turnuvanın neticesinde amaçladığımız, başarıya, ulaştığımızı düşünüyorum. Hepinizi tebrik ediyorum, katıldığınız için de çok teşekkür ediyorum."

Kaymakam Arslan'ın konuşmasının ardından liseler arası basketbol turnuvasında dereceye giren okul takımlarına, protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi.

Milas Garnizon Komutanı Albay Emel Demiryakan ile birlikte, kızlarda şampiyon olan Milas Sebahattin Akyüz Fen Lisesi takımı kupasını kaldırdı. Milas Kaymakamı Eren Arslan ise erkeklerde şampiyonluğu tadan Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi takımının kupasını, basketbol oyuncularına takdim etti.

Turnuvaya katılan her okula 3 adet basketbol topu, turnuvada birinci gelen takıma projenin önemini belirten 'Kazanan Sen Ol' Projesi Kupası ve kazanan kız ve erkek takım öğrencilerine birer sinema bileti hediye edildi. Ayrıca projenin ikinci ayağı olarak kurumlar arasında işbirliği sağlanarak mahallelerde muhtarlıklarla iletişime geçilerek sokak basketbolu turnuvaları düzenlenmesi planlanıyor.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'nin dağıttığı tişörtlerden alan vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Tişörtleri giyerek fotoğraf çektiren ve sosyal medyada paylaşımda bulunan vatandaşlar, uyuşturucu madde ve bağımlılıkla mücadele konusunda oluşturulmak istenilen duyarlılığa katkı sundu.

Turnuva, çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

basketbol Muğla Milas Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title