Haberler
BBC

Üç Çocuk Oyun İçin Girdikleri Derin Dondurucuda Havasızlıktan Öldü

Güncelleme:

ABD'nin Florida eyaletinde, bahçede atılı bir derin dondurucunun içinde sıkışan üç çocuk, boğularak yaşamını yitirdi.

HASTANEYE KALDIRILDILAR ANCAK...

Bir, dört ve altı yaşındaki çocukların dondurucuya oyun oynamak için girdikleri, üstlerine kapanan kapağı açamadıkları için havasızlıktan öldükleri belirtiliyor. Baygın halde bulunan çocukların hastaneye kaldırıldıkları ancak kurtarılamadığı açıklandı. Polis, cinayetten şüphelenilmediğini açıkladı.

Üç Çocuk Oyun İçin Girdikleri Derin Dondurucuda Havasızlıktan Öldü

ANNE, 5-10 DAKİKALIĞINA TUVALETE GİTMİŞ

Yerel medyaya göre, bir yaşındaki kız çocuğuyla altı yaşındaki ağabeyi, Live Oak'taki evde büyükanneleriyle yaşıyordu. Çocukların dört yaşındaki arkadaşlarıyla, annesinin de aynı evde yaşadığı belirtiliyor.

Suwannee Emniyet Müdürü Sam St John'a göre olay sırasında çocuklara dört yaşındaki çocuğun annesi bakıyordu. 10-15 dakikalığına tuvalete gittiği belirtilen kadın döndüğünde çocukların ortada olmadığını fark edince, gece mesaisine gitmeden önce uyuyan büyükanneyi uyandırdı.

Evi arayan ve komşularına soran kadınlar daha sonra çocukları bahçedeki derin dondurucunun içinde buldu. Nefes almadıkları belirlenen çocuklar hastaneye kaldırıldı ama kurtarılamadı.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

BBC

Amerika Birleşik Devletleri 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

BRO:

Çocuklar bir an bile yalnız bırakılmamalıdır. Çünkü çocuğun her şeyi anlıktır. Çok dikkat etmek lazım. Yazık olmuş çok yazık.

32
0
yanıtYanıtla
KARADENİZ KIZI:

ŞİMDİ BENİM TUVALETİMİ YAPMAM 2 DAKKA. ELLERİMİ YIKAYIP KURALAMAM 2 DAKKA. 15 - 4 = 11. . . . BU KADIN 11 DAKKA O TUVALETTE NE YAPTI?

2
7
yanıtYanıtla
Antepli Çocuk:

Allah belasını versin o kadının

2
6
yanıtYanıtla
ANONİM:

Bunun altında başka bir şey var o çocuklar o kadar akılsız olamaz nefes alamadıklarını anlamış olmaları lazım yaşları da o kadar küçük değil araştırılması lazım boğulup koyulmuş olabilirler

7
0
yanıtYanıtla
KÜBRA:

BU TÜR OLAYLAR TÜRKİYEDE DE ÇOKKEZ YAŞANDI. . ÇOCUK BU , HERYERE ATLAR. DİKKAT ETMESİ GEREKEN KİŞİLER BÜYÜKLERDİR. ANNEM BAĞA BAHÇEYE GİDER BANA KARDEŞLERİMİ BIRAKIRDI. 9. 10 YAŞLARINDAYDIM, HEM KARDEŞLERİMİ HEM KUZENLERİMİ BAKTIM. BENDE ÇOCUKTUM. AMA ONLARI BİRAN OLSUN YALNIZ BIRAKMAZDIM. EVİ TEMİZLER YEMEK YAPARDIM ONLARA , GÖZÜMÜ ONLARDAN AYIRMAZDIM O ÇOCUK AKLIMLA. . . ŞİMDİKİ ANNELER VE BABALAR ÇOK RAHAT, UMURSAMIYORLAR. . . SONRA BÖYLE AĞLAMASINLAR

6
0
yanıtYanıtla
Kübra D.:

ilginç olan şey annelerinin tuvalete 10-15 dakikalığına gitmesi o kadar süre naptı

2
4
yanıtYanıtla
Jazz:

O kadar ilginç değil bende 5 10 dk oyalanirim tabi ama çocukları tek bırakmam hayatta. Ya esim bekler ya ben beklerim başlarinda.

yanıt2
yanıt0
SS:

ne salakça bir yorum ya beynin yok mu senin

yanıt0
yanıt0
adanus:

bi an türkey sandım

2
4
yanıtYanıtla
Khan:

vakumlu havadan dolayı kapak acılmamıs olabilr ben bile zorlanıyorum bazen dolap kapağı açarken.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title