Haberler

AK Parti Karaman Ayrancı İlçesi Belediye Başkan Adayı Yavuz Candan Kimdir?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Karaman Ayrancı İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Yavuz Candan'ı seçti. Yavuz Candan kimdir?

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, Karaman Ayrancı İlçesi Belediye Başkan adayını belirledi. Karaman Ayrancı Belediye Başkan adayı olan Yavuz Candan kimdir?

YAVUZ CANDAN KİMDİR?

Candan, 17 Eylül 1964 tarihinde Karaman İli, Ayrancı İlçesi'nde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Ayrancı'da tamamladı. 1986 yılında Trakya Üniversitesi Eğitim Yüksekokulu Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldu. 1986-90 yılları arasında Sivas'ta Müdür Yetkili Öğretmen olarak çalıştı. Kıraman Köyü İlköğretim Okulunda Okul Müdürlüğü görevinde bulundu.

Yavuz Candan Kimdir?

KARAMAN MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YAPTI

Belediye başkan adayı, Ayrancı İlçesi Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. Kıraman'da görev yaptığı süre içerisinde Kıraman Üçharman Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin kurulmasında önemli rol oynadı. Yöneticilik yaptığı sırada da Anadolu Üniversitesi'nde açıktan İktisat Bölümü'nü tamamladı. 19 Ocak 2001 tarihinde Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevini yürüttü. Ardından Şanlıurfa Birecik'te Şube Müdürlüğü, Karaman İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü yaptı ve 18 Mart 2018 tarihinden bu yana ise Ayrancı İlçesi Milli Eğitim Müdürü olarak bulunuyor. Yavuz Candan, evli ve 2 çocuk sahibidir.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title