Haberler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Bu Formanın İçine Seni Beni Koy Daha Fazla Gol Atardık

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Camiaya Sesleniş programında açıklamalarda bulundu.

İşte Koç'un açıklamaları:

"Kulübümüzün Youtube kanalını daha aktif kullanacağız. Belki transferleri oradan açıklarız. Gözümdeki rahatsızlık nedeniyle programımızda bir günlük gecikme oldu. Özür dilerim. Halk arasında arpacık dediğimiz rahatsızlık. Camiaya Sesleniş programı için bir zaman belirlemedik fakat 1-2 ay arayla yapacağımızı söylemiştim.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Beni Seçim Sürecinde FETÖ'cü Yapmaya Çalıştılar

Şunun bilinmesi lazım ki, Fenerbahçe'de birçok konuda fikir ayrılığı olabilir. Ama 7'den 70'e bütün Fenerbahçeliler 3 Temmuz konusunda, bize yapılanlar konusunda aynı düşüncede. Bugün biz, yarın başkası, kim olursa olsun dimdik duracaktır. Bugünlerde atıp tutmak kolay, o günlerde yaşadıklarımızı Allah bilir. Ben o günlerde yönetici olarak işin bizzat içindeyim. O günlerde dimdik durmak çok önemliydi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Beni Seçim Sürecinde FETÖ'cü Yapmaya Çalıştılar

"ERWİN KOEMAN ADAM GİBİ ADAM"

Beni seçim sürecinde FETÖ'cü yapmaya çalıştılar. Bana yapılan bu saldırılara şaşırmıyorum. 100 bin kişi beni BİMER'e, CİMER'e şikayet etti. Zaman zaman bu saldırılara maruz kalıyoruz. Erwin hocamız bizim şartlarımıza uyamadı. Birçok kırılma maçı oldu. O kırılma maçlarındaki başarısız sonuçlara rağmen hocamızın arkasında durduk. Ancak puan tablosundaki yerimiz kabul edilecek gibi değildi. Ardından yollarımızı ayırma kararı aldık.Ardından Erwin Koeman ile devam ettik. Adam gibi adam derler ya, Erwin Koeman tam olarak öyle biriydi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Beni Seçim Sürecinde FETÖ'cü Yapmaya Çalıştılar

"İYİ Kİ ERSUN YANAL'I GETİRMİŞİZ"

Ersun Hoca'yı niye getirdik, nasıl getirdik, bu konuda da eleştiriliyoruz ama iyi ki getirmişiz. Zaten detaylarını birazdan anlatacağım. Çok kısa bir zamanda takıma çok iyi bir hava geldi. İdari menajer olarak Volkan Ballı'yı getirdik. Zaten kendisini herkes bilir, tanır. Diğer taraftan yöneticimiz Selahattin Baki'yi de bu işler için atadık. Kendisi tribüncüdür, tribünden gelmektedir. Comolli gönderiliyor haberleri çıktı, hayır, sadece görev dağılımı oldu.

"BU KARA BULUTLAR DAĞILACAK"

Sezon başında herhalde en kötü senaryoyu çizin deseler kimse böyle bir senaryo çizemezdi. Bu formanın içine seni, beni koy, daha fazla gol atar, daha fazla puan alırdık. Slimani vurdu girmedi, bütün bunlar beceriksizlikle açıklanacak şeyler değil. O son maçta bilardo gibi top giriyor. Ama dağılacak bu kara bulutlar. Üstümüzde bir şanssızlık var.

"OZAN TUFAN ÖZEL BİR VAKA"

Ozan Tufan özel bir vaka, özel bir yetenek. Zaman zaman kilo alıp verse de inanılmaz bir gücü ve dayanıklılığı var. Onun için ben de üzülüyorum. Sezon başı kadro dışı bırakmak zorunda kalmıştık. 'Sana inanıyoruz, Alanyaspor ve Sergen Yalçın'dan yararlan' dedik. Aatif Chahechouhe, hocamızın ricası sonrasında affedildi ve kendisini isteyen kulüpler var. Çaykur Rizespor'a gitmesini uygun gördük, anlaştık ama ne yazık ki Aatif anlaşamadı. En kısa zamanda anlaşmasını bekliyoruz.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Bu Formanın İçine Seni Ben Koy Daha Fazla Gol Atar

"ŞENER'İN SÖZLEŞMESİNİ UZATACAĞIZ"

Sağ bekimiz Şener'i, Beşiktaş'a ya da başka bir kulübe teklif etmedik. İnşallah sözleşmesini uzatacağız. Volkan konusunda Ersun Hoca geldikten sonra takıma geri dönmek istediğini ifade etti. Hocamız ve bana mesaj yolladı. Hocamızla durumu istişare ettik ve uygun gördük. Dönmesi için ne yapması gerektiği ortadaydı. Yaptı ve geri döndü.

"FENERBAHÇE ALTYAPISININ TESİSLERİ YETERLİ DEĞİL"

Üzülerek ve utanarak söylüyorum ki Fenerbahçe altyapısının tesisleri yeterli değil. Bu konuda devletten bize bir arazi tahsis etmesini istedik. Bu yeni tesislerin maliyetini asla kulübe yüklemeden ben ve iş adamları üstlenecek.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Bu Formanın İçine Seni Ben Koy Daha Fazla Gol Atar

"BORÇLARIN DÜZENLENMESİNİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ"

Borçların düzenlenmesini sonuna kadar destekliyoruz. Devletimizin bu duruma el atması doğru bir adım. Türkiye dünyada marka olacaksa, sportif açıdan da marka olabilmeli. Bu önemli bir adım ama kalıcı bir çözüm için çok doğru bir dizayn lazım. Burada herhangi bir hibe söz konusu değiliz. Konu başka yerlere çekiliyor. Biz kendi bankamızda yapılandırmalar yapıyoruz ve yeni krediler de veriyoruz. Bu başka sektörlere yapılırken, futbola da yapılması gayet doğal ve normal."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi Başbakanlık Bilgi Edinme Merkezi Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (52)

reis:

Defolup gıtsen takım rahatlayacak. Senın eserın degılmı bu takım. Bırde eleştırıyorsun mal mal

6
14
yanıtYanıtla
Kılıçarslan:

ÇOK DÜZGÜN, SEVİYELİ, ADAM GİBİ ADAM, HELAL OLSUN ASLAN GİBİ ADAM, YOLU AÇIK OLSUN, YILLARIN ENKAZI HEMEN KALKMAZ, ZAMAN LAZIM. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

9
10
yanıtYanıtla
kapak:

şampiyon mu olalım dedik arkadaşım. harcanan paraya bak, 17. yiz . Sen ne diyorsun, ne enkazı , küme düşsek razısın galiba.

yanıt3
yanıt0
ŞAPKACI:

YANİ ALİ KOÇ ŞİMDİ BIRAKSA BİLE BU ENKAZ 5-10 SENE ZOR TOPARLANIR MI DİYORSUN. BETER OLUP BAL LİGİNE KADAR YOLLARI VAR. ŞİKE YOKSA FENER BU KADARDI ZATEN, KOÇ LA ESKİ ADAMIN FARKI TARIM ALANLARINI SULAMAKTAN ANLAMAMASIDIR. HEPSİ O.

yanıt2
yanıt3
kayserili:

şunun kasıldığına bakın bi sanki ülke başbakanı neymiş camiaya seslenişmiş sen önce işini iyi yapsaydın takım bu halde olurmuydu aykutu kovmasaydın takım şimdi liderdi kesin diğer takımlar rezil çünki

9
9
yanıtYanıtla
lucifer:

daha beter olunnnnnnnn

4
12
yanıtYanıtla
Meed:

İnsan kocasının kötü olmasını ister mi? ayıp sana :)

yanıt4
yanıt0
FB sana çok büyük geldi Ali koç:

Sen anca konuşursun. o comolli malının hiçbir yerde başarısı yokken sen onu takımın patronu yaptın. Futboldan anladığın yok bari anlayan birilerini getirebilseydin keşke ama onu da beceremedin. Sen anca camiaya seslen. seneye ikinci ligden seslenirsin. orda seni dinleyen de olmaz artık.

12
3
yanıtYanıtla
Türkiyedir Gs:

Ali koçmuş dünya takimi yapavcakmiş Huhahahah Em büyuk eglence yine fenevbahçe Her zaman altimizdaisiniz olum bunu o kalın kafaniza sokun

6
7
yanıtYanıtla
ha ha:

Keşke yazmayı da becerebilseniz.

yanıt2
yanıt2
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title