Haberler

Acun Ilıcalı ile Aşk Yaşadığı Söylenen Itır Esen, Survivor YouTube Kanalında Sunuculuk Yapmaya Başladı

Güncelleme:

Adı Acun Ilıcalı ile aşk dedikodularına karışan Itır Esen'in projesi ortaya çıktı. Esen, Survivor'ın YouTube kanalında sunuculuk yapmaya başladı.

Geride bıraktığımız günlerde Acun Ilıcalı ile görüntülenen Itır Esen bir anda magazin gündemine oturmuş ve uzun süre konuşulmuştu. Itır Esen bu görüntü sonrasında bir açıklamada bulunarak yeni başlayacak olan Survivor Türkiye- Yunanistan ile ilgili bir görüşme gerçekleştirdiklerini söylemişti.Esen'in yeni projesinden ilk görüntülerde dün yayınlandı.

ITIR'IN YENİ PROJESİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ

Itır'ın Survivor projesi Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu internet sitesi üzerinden yapılan paylaşım ile duyuruldu. Laura adlı partneriyle birlikte internet üzerinden Survivor programını sunacak olan Itır'ın programı; 'Survivor Türkiye-Yunanistan'da mücadele edecek Yunan yarışmacılar, ilk röportajlarıyla çok yakında karşınızda!' anonsuyla tanıtıldı.

Acun Ilıcalı ile Aşk Yaşadığı Söylenen Itır Esen, Survivor YouTube Kanalında Sunuculuk Yapmaya Başladı

AŞK HABERLERİNE SESSİZ KALDILAR

'Miss Turkey' birincisi seçildikten sonra attığı tweet nedeniyle tacı geri alınan Itır Esen'in geçtiğimiz yılın son aylarında Şeyma Subaşı ile boşanan Acun Ilcalı'yla aşk yaşadığı iddia edildi. Haklarında çıkan aşk dedikodularına taraflardan henüz bir doğrulama ya da yalanlama gelmedi.

Acun Ilıcalı ile Aşk Yaşadığı Söylenen Itır Esen, Survivor YouTube Kanalında Sunuculuk Yapmaya Başladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Itır Esen Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (24)

Klasik:

Şeymayı da Buzda Dans projesinde çalıştırmıştı. Şaşırmadım da bu ergeni izlemek istemiyorum açıkçası. Saçma sapan hareketleriyle gündeme gelmeye çalışan çapsız bi kız.

15
0
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

Ye acun ye, bu han-ı iştiha senin, Doyuncaya, tıksırıncaya, çatlayıncaya kadar ye.

14
1
yanıtYanıtla
ACUOO:

ZORLA SEVGİLİ YAPACAKSINIZ ULAN BUNLARI!

10
0
yanıtYanıtla
za:

ya ülkede kadın mı kalmadı

6
1
yanıtYanıtla
MERT:

Yeter ya. . . . . Acun, eski karısı ve sevgilisi haberlerinden midem bulanmaya başladı. Pazarda kilosu 5 liranın altında meyve yok bize nelerin haberleri servis ediliyor. Evlendirme programları gibi içinde Acun geçen herşeyinde yasaklanması gerekiyor.

7
0
yanıtYanıtla
Amfibi:

Amaç zaten bu . . Şu gereksiz insanların haberlerine yaptığımız yorumlar reyting açısından yetiyor . Haber başlıklarına dikkat edin, yok bacak gösterdi yürek hoplattı, yok sosyal medya sallandı, yok frikik verdi donu gözüktü şuuu bu . . Millet marsta su buluyor, ayda tohum yetiştiriyor, biz haberlerde zaten falsoyu veriyoruz . .

yanıt0
yanıt0
uCube:

Acun, boş yere kapı açmaz. ; ))) Durmak yok yola devam misali. . .

5
0
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

1 sene sonra aylık 125 de buna öder.

4
0
yanıtYanıtla
emrah:

özenti tipler . acunun yeni oyuncağı Türk milletinin ahlakını bozmaya devam

3
0
yanıtYanıtla
MECHUL ASKER:

Itir nasil bir isim tirtil gibi veya tir koysalarmiş iyi olacakmiş kadin isimden kaybediyor.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title