Haberler

İş Adamının Yakın Koruması, Siteden Araç Çalan Hırsızı Başından Vurarak Öldürdü

Güncelleme:

İstanbul Kartal'da bir siteden çaldıkları araçla kaçmaya başlayan 2 kişiden biri, peşlerine düşen Bedrettin Dalan'ın oğlunun yakın koruması tarafından başından vurularak öldürüldü.

Kartal'da çaldıkları ciple kaçmaya çalışan 2 kişiden biri, ünlü iş adamı Bedrettin Dalan'ın oğlu Barış Dalan'ın yakın korumasının silahından çıkan kurşunla hayatını kaybetti.

ÇALDIKLARI ARAÇLA KAÇMAYA BAŞLADILAR

Kartal Orhantepe Mahallesi, Orhangazi Caddesindeki olay sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Dragos'ta bir siteden cip çalan 2 kişi araçla kaçmaya başladı.

BAŞINDAN VURULDU

Bu sırada Dalan'ın yakın korumasının aralarında bulunduğu 3 kişi peşlerine takıldı. Yakın korumanın ateş açması sonucu cipin sürücü koltuğundaki kişi başından vuruldu. Kontrolsüz kalan cip bir servis aracına çarparak durdu.

YANINDAKİ KİŞİ YAYA OLARAK KAÇTI

Vurulan kişinin yanındaki kişi ise yaya olarak olay yerinden kaçtı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

İşte olay yerinden görüntüler;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi Kartal 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500

Yorumlar (259)

CENGIZHAN:

İNSANLARIN CANINA MALINA NAMUSUNA KAST EDENLERİN SONU TAM OLARAK BU OLMALI OLMASİ GEREKEN YAPILMIŞ.

110
5
yanıtYanıtla
kazıklı voyvoda:

bence sen ve senin gibi düşünenlerin malıda canıda helal olmalı;

yanıt1
yanıt7
Pala:

Yorumlarda Güvenlik görevlisini suçlayan beyler bayanlar. Sözüm size; Diyelim ki bu hırsız sizin evinize malınıza geldi, sevdiklerinize veya canınıza kastetti. Aynı şekilde insan canı bu ya diyecek miydiniz acaba? Zararı gören siz olsaydınız canı yanan siz olsaydınız böyle bol keseden sallamazdınız eminim. Çıkar haberlere Bu hırsız asılsın vurulsun derdiniz. şöyle bir tabir vardır. ''El Elin Eşeğini Türkü söyleyerek Ararmış'' Sizin yaptığınız bu şuan

92
8
yanıtYanıtla
yurttaş:

merak netme bizim başımıza gelse bırak gitsin deriz ;o yüzden zengin olamıyoruz zaten;ruhumuz bencillik ve insana küfürle dolu değil çok şükür!

yanıt3
yanıt1
kamil:

sus ta alim sansınlar paçavra!

yanıt2
yanıt9
GÜVENLİK:

Diğre kaçan sen misin KAMİL?

yanıt5
yanıt2
Kaptı Kaçtı Kar etti:

Çok doğru yazmışsın. Davulun sesi uzakta iyi gelir...

yanıt9
yanıt0
Cengiz:

Öldürmek mi lazım ? Hanzo

yanıt5
yanıt13
Hırsızlık suçtur hırsız savunulamaz:

Aynen katılıyorum. Koruma gerekeni yapmış ceza almaması gerekir.

yanıt11
yanıt4
PALA:

CENGİZ HANZOSUSENİN BELLİKİ CANIN YANMAMIŞ İNŞALLAH SENİN BAŞINA GELSİN ÖLÜRMÜSÜN ÖLDÜRÜRMÜSÜN OZAMAN GÖRÜRRÜM SENİ

yanıt4
yanıt3
Tüm 259 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title