Haberler

Sıla Gençoğlu ile Sarmaş Dolaş Görüntülenen Hazer Amani'den İlk Açıklama: Aşk Yok

Güncelleme:

Şarkıcı Sıla Gençoğlu ile arabada uyurken görüntülenen evli Hazer Amani, '2. Sayfa' programına yaptığı açıklamada aşk iddialarını yalanladı.

30 Ekim'de Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddialarıyla şikayetçi olan Sıla Gençoğlu, TV 8 ekranlarında bir dönem yayınlanan MasterChef programının sunucusu Hazer Amani ile sarmaş dolaş görüntülendi. Evli olan Hazer Amani, Sıla hakkındaki aşk iddialarını yalanladı.

"AŞK İDDİALARININ ALAKASI YOK"

MasterChef'te jüri üyeliği yapan Hazer Amani, evli olmasına rağmen Sıla Gençoğlu ile sarmaş dolaş görüntülenmesinin ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programının yapımcısına attığı mesajda iddiaları yalanladı. Amani, hakkında haberler için şöyle konuştu: "Fotoğrafı yeni gördüm. Aşk iddialarının alakası yok.

Sıla Gençoğlu ile Sarmaş Dolaş Görüntülenen Hazer Amani'den İlk Açıklama: Aşk Yok

"SILA'NIN EVİNE GİTMEDİK"

Bir proje hakkında destek almak için bir araya geldik. Yakında proje haberleri çıkacak ve öğreneceksiniz. Sıla beni Bomonti'ye bıraktı. Onun evine gitmedik.

Sıla Gençoğlu ile Sarmaş Dolaş Görüntülenen Hazer Amani'den İlk Açıklama: Aşk YokHazer Amani

"EŞİMLE PROBLEMİMİZ YOK"

Programının yapımcısının 'Eşininizin buluşmadan haberi var mı?' sorusuna ise "Bu iddialar saçmalık eşimle bir problemim yok. Eşimle Sıla da arkadaş değil. Buluşmamız sadece işle alakalı yapımcımız proje hakkında konuşmamıza izin vermiyor." dedi.

'Muhabir arkadaşlar sizi 23.15'te görüntülemiş durumunuz alkolle mi alakalı yoksa yediğiniz yemekten mi zehirlendiniz?' sorusuna ise "Her ikisi de komik" yorumunu yaptı.

MUHABİRLERDEN RAHATSIZ OLUP POLİS ÇAĞIRDILAR

Görüntüleri çeken gece muhabiri ise Sıla Gençoğlu'nun Nişantaşı'ndaki evinin önünde 1 saat beklediklerini ve beklemelerinden rahatsız oldukları için polis çağırdıklarını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Kural Hazer Amani Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500

Yorumlar (49)

BİRSEN:

sanki projeye masaya yatırmamışlar kendilerini yatırmışlar

38
1
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

Sıla kendi imajını mahvettin

31
2
yanıtYanıtla
MANAS:

bu sıla sıktı ha

32
1
yanıtYanıtla
ADA:

yinemi bu kızın haberi midem bulandı

31
1
yanıtYanıtla
UA:

Ben bu kafayı iyi bilirim sarhoş kafası bu

24
0
yanıtYanıtla
külyutmaz:

demek ki musibet bile bazılarına kar etmiyor. kadın birlikte olduklarını en dibe çekiyor, sıfırlıyor. hala peşinde olanlar var

20
1
yanıtYanıtla
kuralcı ahmet:

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

20
1
yanıtYanıtla
ASLI:

İKİ YETİŞKİN İNSAN ÖZEL HAYATLARI KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ. HERKES İŞİNE BAKSIN.

5
13
yanıtYanıtla
..:

ayyy cok bilmiş seni adam evli ve bu normal bişey mi öyle her habere yorum yazacağına biraz edep kuralları falan öğren

yanıt2
yanıt1
:

Bu arada sıla nın ne mal olduğu da böylelikle ortaya çıktı. Ahmet Kural ın günahını almış demek. Hem darp raporları sahte denmişti çünkü. Demekki neymiş kadınların fendi. . . yazık gerçek şiddet mağduru kadınlar da bunu yanında karalanıyor böyle işte.

12
5
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title