Haberler

Erciş Yibo Erkek Atletizm Takımı, Türkiye Şampiyonu Oldu

Erciş Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) Erkek Atletizm Takımı, Antalya'da düzenlenen Okullar Arası Kros Türkiye Şampiyonası'nda yıldız erkekler kategorisinde birinci oldu.

Erciş Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) Erkek Atletizm Takımı, Antalya'da düzenlenen Okullar Arası Kros Türkiye Şampiyonası'nda yıldız erkekler kategorisinde birinci oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 15 Ocak'ta Antalya'da düzenlenen Okullar Arası Türkiye Kros Şampiyonası'na katılan il birincisi Erciş YİBO Erkek Atletizm Takımı, rakibine 52 puan fark atarak yıldız erkekler kategorisinde şampiyonluğu elde etti.

Erciş YİBO beden eğitimi öğretmeni Muğdat Öztürk, aldıkları başarının kendileri için oldukça önemli olduğunu söyledi.

Bu derece ile Türkiye finallerine de katılacaklarını vurgulayan Öztürk, şöyle konuştu:

"Okulumuz son 3 yıldır azimli, disiplinli ve düzenli çalışmaların meyvesi olarak Türkiye Şampiyonası'nda birincilik kupasını kimseye kaptırmayarak yoluna devam ediyor. Sporcularımızın bu yarış sonrası güveni oldukça arttı. Türkiye finalinde ise iyi bir derece ile Van'a döneceğimize inanıyoruz. İlimiz adına bu zorlu ve çekişmeli yarışmalara katılarak ter döken ve yarışan tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum. Yarışmalara katılmamızda emeği geçen Erciş Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu ile Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Atletizm Antalya Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title