Haberler

Yeni Malatyaspor, Fulhamlı Kamara'nın Transferini Bitiriyor

Güncelleme:

Süper Lig'de iyi bir ilk yarı geçiren E. Yeni Malatyaspor'da devre arası transfer çalışmaları sürüyor. Khalid Boutaib'in Mısır ekibi Zamalek'e transfer olmasının ardından kadrosuna en az iki hücum oyuncusu katmak isteyen sarı-kırmızılılar, aradığı golcüyü İngiltere'de buldu. Sarı-kırmızılılar, İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'ın yıldızı Aboubakar Kamara'yı gündemine alarak, 24 yaşındaki santrfora teklifte bulundu. Golcü oyuncu bu teklifi kabul ederken, kulübünün ise transfere sıcak bakmadığı öğrenildi.

Transfer görüşmelerinin şu ana kadar olumlu geçtiği, sarı-kırmızılıların Aboubakar Kamara'yı kiralık olarak kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

ABOUBAKAR KAMARA KİMDİR?

7 Mart 1995 Fransa doğumlu olan 1 metre 77 santimetre boyundaki santrfor Aboubakar Kamara'nın Fulham ile 30 Haziran 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Monaco, KV Kortrijk, SC Amiens takımlarının da formalarını giyen Kamara, Premier Lig'de bu sezon 13 karşılaşmada 687 dakika görev aldı ve 3 gol kaydetti. İngiltere EFL Cup 2 maçta 2 gol atan Fransız golcü, santrfor olarak çıktığı 53 karşılaşmada 17 gol, 5 asistlik performans gösterdi. Kamara, sağ kanat oynadığı 16 karşılaşmada ise 5 gol atma başarısı gösterdi. Fulham formasıyla 50 karşılaşmada 12 gol, 2 asist yapan golcü futbolcu, Fransa ekibi Amiens formasıyla 45 karşılaşmada 16 gol, 3 asistlik bir performans ortaya koydu.

Santrfor mevkiinin yanı sıra sağ ve sol kanatta da görev yapabilen Aboubakar Kamara'nın güncel piyasa değeri ise 4 milyon Euro.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Fulham Evkur Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500

Yorumlar (3)

HIRBO:

VAYBE MALATYA BİLE GOLCÜ BULDU BİZİM AVANAK AVNİLER GOLCÜ BULACAK HALA

9
1
yanıtYanıtla
bzztt:

ulan biraz anadolu takımlarından örnek alın

5
0
yanıtYanıtla
ruhi-bjk:

pes valla iyi çalışıyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title