Haberler

AK Parti Aksaray Gülağaç Belediye Başkan Adayı Faruk Teymen Kimdir?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Aksaray Gülağaç Belediye Başkan Adayı olarak yeniden Faruk Teymen'i seçti. Gülağaç Belediye Başkan Adayı Faruk Teymen kimdir, nerelidir?

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, Aksaray Gülbahçe Belediye Başkan Adayı Faruk Teymen olarak açıklandı. Mevcut Gülbahçe Belediye Başkanı olan Faruk Teymen kimdir, nerelidir?

FARUK TEYMEN KİMDİR?

Faruk Teymen, 1968 yılında Aksaray'da doğdu. İlkokulu Gülağaç'ta, lise eğitimini Aksaray Ticaret Lisesinde tamamlayan Teymen, lisans eğitimini Kırşehir Eğitim Yüksek Okulunda tamamladı. 1990 yılında sınıf öğretmeni olarak Diyarbakır'da göreve başladı.

2009 YILINDAN BU YANA GÜLAĞAÇ BELEDİYE BAŞKANI

2008 yılında Nevşehir Acıgöl ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Teymen, 2009 Yerel Seçimlerinde Ak Parti'den Gülağaç Belediye Başkanlığı için aday oldu ve seçimi kazandı.

2014 yerel seçimlerine kadar bu görevi yapan Teymen, 30 Mart 2014 seçimlerini de kazanarak 2. kez Gülağaç Belediye Başkanlığını kazandı ve hala bu görevi yürütmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Faruk Teymen Gülağaç Aksaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title