Haberler

Ahmet Murat Ünal Kimdir?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Bursa Mudanya Belediye Başkan Adayı'nın Ahmet Murat Ünal olduğunu açıkladı. Mudanya Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Murat Ünal kimdir?

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'nin Bursa Mudanya Belediye Başkan Adayı açıklandı. Ahmet Murat Ünal 31 Mart seçimlerinde aday gösterildi. Peki, Ahmet Murat Ünal kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

AHMET MURAT ÜNAL KİMDİR?

Ahmet Murat Ünal, 1965 yılında Bursa'ya bağlı Mudanya Kumyaka'da doğdu. İlk öğrenimini Mudanya Kumyaka Köyünde, orta ve lise öğrenimini ise Bursa Erkek Lisesi'nde yatılı olarak tamamlamıştır. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Dr. Ahmet Murat Ünal, Muradiye Devlet Hastanesi'nde Acil hekimliği ve Başhekim yardımcılığı yapmıştır.

Ahmet Murat Ünal Kimdir?

BURSA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ YAPTI

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü ve Bursa İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlenmiştir. 2002-2006 yılları arasında Bursa Tabipler Odası Başkanlığı yapmıştır. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görev alan Dr. Ahmet Murat Ünal, AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nda Yönetim Kurulu Üyeliği ve Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevlerinde yer almıştır. Orta düzeyde İngilizce bilen Ünal, evlidir.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Murat Ünal Mudanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title