Haberler

AK Parti'nin Kalesi Sultanbeyli'de Vatandaşın İsteği Ekrem İmamoğlu'nu Zora Soktu

Güncelleme:

Haberler.com / Özel Haber / OLGUN KIZILTEPE Önceki gün AK Parti'nin İstanbul'daki kalelerinden biri olan Sultanbeyli'de vatandaşlarla buluşan CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, vatandaşlardan birinin isteği karşısında ne diyeceğini bilemedi.

CHP'NİN ÜSLUP SORUNUNU DÜZELTMESİNİ İSTEDİ

Seçim çalışmaları kapsamında Sultanbeyli'yi ziyaret eden CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, Merkez Cami önünde selamlaştığı Zeki Yaşarbaş isimli vatandaşın isteği karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşadı. CHP'nin üslup sorunu olduğuna dikkat çeken vatandaş, İmamoğlu'ndan partisinin bu üslubunu düzeltmesini istedi.

"SİZE OY VERMEM"

İmamoğlu, Erzurumlu olduğunu ve Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğini belirten vatandaşı "Seninle cağ kebabı yiyeceğiz" diyerek yumuşatmaya çalıştı. Ancak vatandaş, "Size oy vermem" sözleriyle İmamoğlu'nda ikinci kez soğuk duş etkisi yarattı.

MARUZA TEYZE DE "OY YOK" DEMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere aynı ilçede Maruze Keleş adlı bir teyzemiz de kendisinden oy isteyen İmamoğlu'na "Sen Tayyip Erdoğan'a bağlı değilsen oy yok" diyerek çıkışmıştı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Ekrem İmamoğlu Sultanbeyli İmamoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title