Haberler

Samsunspor'un 30 Yıllık Acısı

Samsunspor kafilesinin 30 yıl önce geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirenler, bin 555 öğrencinin yer aldığı programla anıldı.

Samsunspor kafilesinin 30 yıl önce geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirenler, bin 555 öğrencinin yer aldığı programla anıldı.

Malatyaspor ile deplasmanda oynanacak maç için 20 Ocak 1989'da yola çıkan Samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün Havza ilçesinde bir kamyonla çarpışması sonucu yaşamını yitiren teknik direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır ve Zoran Tomic ile otobüs şoförü Asım Özkan için Samsun'da anma programı düzenlendi.

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Samsunspor iş birliğiyle uygulamaya konulan "Bu şehrin çocukları Samsunsporludur" projesi kapsamında kentteki bir alışveriş merkezinde düzenlenen anma programına, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Tahsin Kosif, Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Emin Kar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, taraftarlar ile ilkokul ve ortaokul öğrencileri katıldı.

Mehmet Akif Ersoy ve Gazipaşa İlkokulu ile Ticaret ve Sanayi, Gazi ve Kılıçarslan Ortaokullarından gelen bin 555 öğrenci, Samsunspor formaları ve bayrakları ile programda yer aldı. Alışveriş merkezinde "Hasretinle yandı gönlüm" şarkısı eşliğinde Samsunspor'un kaza yapmadan önceki takım kadrosunun bulunduğu büyük afiş açıldı. Programda "20 Ocak 1989 unutmadık, unutmayacağız" yazan afişler de yer aldı.

Kazada yaralanan ve bedensel engelli olan dönemin takım kaptanı Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Emin Kar, anma programında, 30 yıldır trafik kazasını unutmadığını söyleyerek, kazada hayatını kaybeden arkadaşlarına Allah'tan rahmet diledi.

Kulüp başkan vekili Tahsin Kosif ise Samsunspor'un kentin ortak paydası olduğuna işaret ederek, takımın 30 yıl önce kötü günler geçirdiğini hatırlattı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsunspor'un Samsun'un markası olduğunu ve herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Samsunspor Samsun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title