Haberler

Beşiktaşlı Taraftarlardan Burak Yılmaz'a Tepki: Beşiktaş'ta Hırsız İstemiyoruz

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligde ikinci yarı Akhisarspor-Beşiktaş maçıyla başlarken, siyah-beyazlı taraftarlar maç öncesi Burak Yılmaz'a tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Ligde Beşiktaş, Akhisarspor ile karşılaştı. Trabzonspor'dan transfer edilen ve Akhisarspor maçına ilk 11'de başlayan Burak Yılmaz'a Beşiktaşlı taraftarların tepkisi sürüyor.

BURAK YILMAZ TRİBÜNLERE ÇAĞRILMADI

Maç öncesi siyah-beyazlı oyuncular ısınmaya çıkarken taraftarlar, "Beşiktaş'ta hırsız istemiyoruz" tezahüratında bulundu. Bir grup taraftar ise Burak Yılmaz'a tepki gösteren taraftarlara tepki gösterdi. Ayrıca taraftarlar, Burak Yılmaz haricindeki tüm futbolcuları tribüne çağırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (13)

Burçin:

Bjk taraftarı bu işde. . . . .

10
2
yanıtYanıtla
Kenan:

Bugün hırsız iki gol atınca baştacı eder bu tinerciler

yanıt4
yanıt1
Erhan:

Nerdesin çarşı heee :)

4
1
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

İnsanlar hata yapar. burak ın değişimini izleyeceğiz. artık protestonun zamanı değil. taraftar istiyor diye adam gönderip getirenlerin hali ortada.

2
3
yanıtYanıtla
akaminko:

BURAK YILMAZ GİBİ BİR KARAKTERİN BEŞİKTAŞTA OLMASI TAM BİR FACİA

3
1
yanıtYanıtla
isim:

BUNU DİYENLERİN GÜCÜ BURAK YILMAZAMI YETİYORMUŞ MALUM BİNA ÖNÜNDE MALUM KİŞİLERİN İSİMLERİNİ DE SÖYLESENİZE

2
1
yanıtYanıtla
gaziantepli:

hangi takımda oynadığı önemli değil adam emek hırsızı parasını geciktirirsen oynamak istemiyor kafa vurmayı bilmeyen bir forvet arkadaşlarına ihanet ediyor drogba gibi birini onun yüzünden gs den gönderdiler

0
3
yanıtYanıtla
KÖFTECİ SELAHATTİN:

LAN BUNLAR DAHA ŞİMDİDEN BİRBİRLERİNİ YİYORLAR.

2
0
yanıtYanıtla
ADNYZ:

LA BANA YARIM EKMEK ARASI KÖFTE HALA GELMEDİ LA SULU KAFA

yanıt0
yanıt0
PENDİKL EROL cimbomlu:

beşik taşlı futbolcular türbüne çarıldığında burakın elinden tutun hep birlikte gidin başka türlü gitmeyin burakı kazanın ayıptır bu taraftara yakıştıramadım

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title