Haberler

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş İsyan Etti: Benden Ne İstiyorsunuz?

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Maçı kazanmak için, futbol adına, 3-0 olmasına rağmen kötü oyunu eleştiriyorum. Biz futbol oynamak istiyoruz, benden ne istiyorsunuz siz?" dedi.

Beşiktaş Kulübü, Teknik Direktör Şenol Güneş ile yapılan röportajı sosyal medyadan yayınladı.

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları:

"Bu ülke bizim ülkemiz, bu ülkede insanlar yaşıyor. Bunlara doğru mesajlar vermemiz lazım, doğru mesajlar verirken, özellikle yalan konuşmamak gerek. Kendini değiştiremeyenlerin devlet kurumunda da iş yapmasını yadırgıyorum.

"ELEŞTİRİ DEĞİL, HAKARET, SAYGISIZLIK"

Maçı kazanmak için, futbol adına, 3-0 olmasına rağmen kötü oyunu eleştiriyorum. Biz futbol oynamak istiyoruz, benden ne istiyorsunuz siz? Eleştiri değil ki, hakaret, saygısızlık. terbiyesizlik. Yalan konuşuyorsun, bilmediğini konuşuyorsun. Bulunduğumuz yerden daha iyi durumda olmamız lazım, daha iyi futbol oynamamız lazım, bunu da ben yapacağım."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

Murat:

Batan güneş, şemsiye ördek, sahte filozof seni

16
23
yanıtYanıtla
taka-maka-san:

hamsi pilavi - ve tiyatrocu niyazi

17
21
yanıtYanıtla
ali:

hocam rakip çok kaçırdı bu oyun oyun değil.

21
4
yanıtYanıtla
N E:

ŞENOL HOCAM SİZİN GİBİ DEGERLERİ ANLAMALARI ZOR AMA EGOSU TAVAN YAPMIŞ İNSANLAR BU ÜLKEDE İMPARATOR OLUYORSA SİZİNLE UGRAŞMALARI NORMAL KAPASİTE MESELESİ KAREKTER MESELESİ

15
8
yanıtYanıtla
ankarabebesi:

burak la iyi anlaşırsın

4
4
yanıtYanıtla
Tiyatroocu:

Senden yeni filmler tiyatrolar bekliyor beşiktaş taraftarı neden anlamıyorsun kot kafa

2
6
yanıtYanıtla
Burçin..:

Şenol BJK ya yakışmaz oldu artık. . . .

2
5
yanıtYanıtla
Kıl oldum:

Şenol Güneşin yerinde Erman toroğlu olsa sahaya çıkmış sekiz beşte kulübede oturan yabancıyı saydı ne yapardı. Yapsada bir şey değişirmi. Erman Toroğlu sırf Şenol Güneşi suçlamak için kıvırıyor. Erman Toroğlundan cevap bekliyorum. Ettiği hakaretlerde seksen milyon adına kendine iade ediyorum.

4
1
yanıtYanıtla
Ben:

Yabancı fazlalığını Şenol hoca koymuş gibi yapıyorlar. İtirazla değil, oynayarak kazanmak istediler. Suçmu şimdi. Erman ağanın bjk düşmanlığı işte. O kim ya.

3
2
yanıtYanıtla
Ben:

Sporda düşmanlık değil, dostluk kazansın. Şenol hoca, rakibi mahçup etmemek için itirazda bulunmadı. Aksi halde önce itiraz edip maçı hükmen alacaklardı, maçı oynamaya gerek duyulmazdı.

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title