Haberler

Xiaomi'nin Yeni Ekran İçi Parmak İzi Sensörleri Daha Büyük Aktif Alana Sahip

Xiaomi Daha Büyük Ekran İçi Sensörleri ile Oppo ve Vivo Gibi Rakiplerini bu Yenebilir mi?

Xiaomi'nin Yeni Ekran içi Parmak izi Sensörleri Daha Büyük Aktif Alana Sahip.

Çinli teknoloji devi bazı Çinli akıllı telefon üreticilerine göre ekran içi parmak izi sensörlerini benimsemek konusunda oldukça yavaş kaldı. Geçen seneki üst seviye mi 8 amiral gemisi modeli de buna dahil.

Ancak başkan ve kurucu ortağı Lin Bin'in Weibo tarafından yayınlanan bir yayınına göre; şirket söz konusu teknolojinin çok daha gelişmiş bir uygulaması üzerinde çalışıyor.

Lin'in yazısında, aktif alanı 25 x 50 mm olan yeni bir parmak izi sensörlü prototip telefonu gösteren bir video var. Özellikle, telefonu alırken tarayıcının fiziksel yerini aramak zorunda kalmayacağınız için kullanılabilirlik için bir nimettir. Lin ayrıca yeni sensörün telefonu tek bir dokunuşla uyandırabilir ve kilidini açabileceğini söylüyor.

Xiaomi'nin Yeni Ekran içi Parmak izi Sensörleri

Xiaomi, daha büyük ekran parmak izi sensörleri üzerinde çalışan tek şirket değil!

Vivo geçen yılın başlarında "yarım ekran" algılayıcıya sahip Apex adında bir konsept telefon sergiledi ancak görünüşte ekranın sadece üçte bir gibiydi. ve Apex'in en nihayet tüketici versiyonu olan Nex'te eksikti. Sonrasında bu hafta Oppo, belirli boyutlarda olmasa da, bu yıl önceki uygulamalardan 15 kat daha büyük bir parmak izi sensörüyle telefonları piyasaya süreceğini açıkladı. Lin, Xiaomi'nin bu teknolojiyi bir tüketici ürününe ne zaman koyabileceğini söylemedi.

Çin şirketleri, özellikle Vivo, geçen yıl ekran parmak izi sensörlerini benimsemiş ve yalnızca 2019 yılında Samsung gibi uluslararası rakiplerini bu konuda yakaladıkları söyleniyor. Şimdi asıl soru, teknolojiyi gelecek nesiller için ilk ticarileştirecek kim olacak ve bir satış noktası olacak kadar iyi çalışacak mı?

TheVerge

Xiaomi'nin Yeni Ekran içi Parmak izi Sensörleri

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Çin Halk Cumhuriyeti Cep Telefonu xiaomi Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title