Haberler

Eosb, Birleşik Krallık'tan Koordinatör Woodcock'u Ağırladı

AB Endüstriyel Simbiyoz Projesi koordinatörlerinden James Woodcock, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret etti.

AB Endüstriyel Simbiyoz Projesi koordinatörlerinden James Woodcock, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Ayva'nın da katıldığı toplantıda, AB Endüstriyel Simbiyoz Projesi çalışmaları üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nin (EOSB) iyi uygulama örnekleri oluşturduğu, çevre altyapısıyla uzmanlık ve OSB'de faaliyet gösteren tesisler arasında oluşan sinerjiler için koordinasyon desteği verdiği AB Endüstriyel Simbiyoz Projesi çalışmaları için gelen Birleşik Krallık International Synergies (ISL) firması proje koordinatörlerinden James Woodcock, EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Ayva ve EOSB Müdürü Erhan Tatar'ı da ziyaret etti.

EOSB'de faaliyet gösteren firmaların sürdürülebilir üretim ve döngüsel ekonomiye katkıda bulunan endüstriyel simbiyoz (kaynakların paylaşımı) alanındaki iyi uygulama örnekleri ve potansiyel sinerjileri James Woodcock ile değerlendirildi.

Bunun yanı sıra EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Ayva ile Ulusal Endüstriyel Simbiyoz Projesi'nin Türkiye'de nasıl uygulanabileceği, OSBÜK ve Organize Sanayi Bölgeleri ile bu kapsamda nasıl bir iş birliği kurulabileceği görüşüldü. EOSB'nin bu konuda halihazırda mevcut ve planlanan çalışmalarıyla sağlayabileceği katkılar masaya yatırıldı.

Yavuz Ayva, AB Endüstriyel Simbiyoz Projesi'nin önemine vurgu yaparak, "Ülkemizin geleceği için çok önemli bir proje. Eskişehir OSB olarak projenin her zaman takipçisi olacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title