Haberler

Maçın Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında konuk ettiği Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Bursaspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, "Bu bir başlangıç maçıydı.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında konuk ettiği Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Bursaspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, "Bu bir başlangıç maçıydı. İnşallah ikinci yarıdaki oyunumuzu bundan sonraki maçlarda tekrarlarız." dedi.

Aybaba, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuna kötü başladıklarını, doğru şekilde baskı ve pas yapamadıklarını kaydetti.

İlk bölümde pozisyon bulmakta zorlandıklarını anlan Aybaba, şöyle konuştu:

"Fenerbahçe bizden daha iyi oynadı gözüktü ama onların da net pozisyonu yoktu. İkinci yarı baskılı ve iyi oynadık, çok pozisyon bulduk. 60. dakikadaki Umut'un pozisyonu gol olsaydı, oyun çok farklı bir yere giderdi diye düşünüyorum. Müthiş bir taraftar topluluğu vardı, onlara teşekkür ediyorum. İkinci yarıdaki iştahlarından dolayı oyuncularımı kutluyorum."

İkinci yarıda her şeyi doğru yaptıklarını vurgulayan Aybaba, "Bu bir başlangıç maçıydı. İnşallah ikinci yarıdaki oyunumuzu bundan sonraki maçlarda tekrarlarız." diye konuştu.

"Takım olma özelliği başka bir şeydir"

Aybaba, Fenerbahçe'nin sahaya çıkan kadrosunda 10 milli takım oyuncusu bulunduğunu vurguladı.

Sarı-lacivertli futbolcuların birbirinden kaliteli olduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, "Ama takım olma özelliği başka bir şeydir. Benim dışarıdan görüşüm, Fenerbahçe takım olma özelliğini kazanamıyor. İçindeki sorunlar nedir bilmem. Takım olma özelliğini kazananlardan biri biziz. Elimizdeki mevcut oyuncuların hepsi iştahlı. Keşke bu coşkumuzu gollerle, puanlarla süsleyebilsek. Temeli doğru atarsak, 2-3 yıl sonra bu isteklerimizi yerine getirip daha iyi takım oluruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Samet Aybaba Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title