Haberler

Beşiktaş, Kasımpaşalı Yıldız Trezeguet İçin Harekete Geçti

Güncelleme:

Alman basını, Beşiktaş'ın Kasımpaşa'da forma giyen Trezeguet'in transferi için 11 milyon euroyu gözden çıkardığını yazdı.

Transferin bitmesine 10 gün kala Beşiktaş'tan güçlü bir hamle geldi. Alman LigaBlatt sitesine göre Siyah-Beyazlılar, Kasımpaşa'nın Mısırlı yıldızı için 11 milyon euro vermeye razı oldu. Haberin içinde yer alan ilginç ayrıntılar şu şekilde: Beşiktaş, Kasımpaşa yönetimiyle Trezeguet'in transferi için bir araya geldi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da çok istediği Mısırlı oyuncu için Siyah-Beyazlılar mali anlamda önemli bir fedakarlık yaptı ve 11 milyon euroya kadar fiyatı yükseltti. Ancak buna rağmen Kasımpaşa oyuncusunu elden çıkartmayı düşünmüyor. Teknik Direktör Mustafa Denizli de oyuncunun kulüpte kalmasından yana.

KASIMPAŞA SATMAYA YANAŞMIYOR

Kasımpaşa'nın 2 milyon euroya transfer ettiği 24 yaşındaki Trezeguet'e, Beşiktaş'ın bu parayı vermeyi göze alma nedeni Babel'in takımdan ayrılması. Alman ekibi Stuttgart'ın da çok istediği Trezeguet'e bugüne kadar Katar'dan Al Rayyan, İtalya'dan da Lazio ve Napoli kulüpleri talip oldu. Birçok takımın kadrosunda görmek istediği Trezeguet de Kasımpaşa'dan ayrılmak ve kendine yeni bir kariyer planı yapmak istiyor. Ancak ligde üst sıraları zorlayan Kasımpaşa, değerli oyuncularını en azından sezon sonuna kadar tutmak niyetinde.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kasımpaşa Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (32)

kartal1903:

Peki Beşiktaşın bundan haberi varmı 11 milyon eurodan :))

13
0
yanıtYanıtla
Bu nasıl iş:

Daha futbolcuların parasını ödeyemiyorsunuz. Hem paramız yok diyorsunuz hem de 11 milyon ödüyorsunuz.

7
3
yanıtYanıtla
İŞİN ASLINA BAK:

SEN BU HABERE İNANIYORMUSUN BEŞİKTAŞ EN FAZLA VERECEĞİ 5 MİLYON, BU PARALARI VERECEK TÜRKİYEDE KÜLÜP KALMADI

yanıt1
yanıt0
yozgat:

fiko başkan bu işi 1 milyon bağlar

10
0
yanıtYanıtla
Abuş:

Bu Beşiktaş akıllanmıycak zamanında Gaziantep''ten Tabata''ya da 10 milyon vermişti.

5
1
yanıtYanıtla
MESUT:

Bejiktaş Başkanı günlük olarak kiralar, almaz. Akıllı bir başkan

3
3
yanıtYanıtla
...:

Quaresma ve Babel kendi paralarını alamadıkları için takımdan gitme kararı aldılar şimdi 11 milyon euro yu gözden çıkaracaklarmış. gözden çıkarırlarda cebte olmadığı için çıkaramazlar.

5
0
yanıtYanıtla
Yalancılarrr:

Yalanın en babası bu adama 11 milyon neremle güldüğümü tahmin ediyorsunuz dur puuhhhaaaaaa

2
3
yanıtYanıtla
pu ha ha:

adam 11 milyon eder de beşiktaşta bu para ne gezer sen ona gül

yanıt4
yanıt2
çArşı:

hayırdır la katarda Beşiktaş diye bi kulup var heralde Yoksa bizim Beşiktaşın bu olayla ilgisi yok

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title