Haberler

Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi Mahmut Uslu, Ali Koç'u Yerden Yere Vurdu

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Mahmut Uslu, "Fenerbahçe Başkanı kamuoyuna başı iki elinin arasında görüntü vermez, vermemeli." dedi.

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Mahmut Uslu, Telegol'e konuştu. Ali Koç'u ve yönetimini eleştiren Uslu şu açıklamalarda bulundu:

"Ali Koç yönetimi Aykut Kocaman'ı 45 gün oyaladı ve gönderdi. Sonuç yine hüsran. Hasan ve Aykut Hoca kalsaydı bu takım yine şampiyonluğun en güçlü adayı olurdu. 15 gol, 6 asistle üstelik son 6 maçı sakat sakat oynayan Giuliano'yu çok ucuza bıraktılar. Josef ve Fernandao yok pahasına satıldı.

Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi Mahmut Uslu, Ali Koç'yu Yerden Yere Vurdu

"KÜMEDE KALMA ŞANSIMIZ YÜZDE 60"

Slimani, Frei gibi vasıfsız adamlar alındı. Düşünün şu an takımın en iyi iki adamı, 6 aydır oynamayan Volkan ve Dirar. 'Ali Koç soyunma odasına girmeyeceğim' dedi, girdi. O zaman ne anladım ben bu işten? Fenerbahçe başkanı kamuoyuna başı iki elinin arasında görüntü vermez, vermemeli.Kümede kalma şansımız yüzde 60."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Mahmut Uslu Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (27)

aykut:

Yürü git lan ! Kulübün altını oymuşsunuz. Bu kadar borç olmasa doğru dürüst transfer yapılır bu duruma düşmezdik. Ali Koç gelmese iflasını açıklayacakmış az daha kulüp. Aykut denen buz dağı , taraftara trip atacam diye kasılmaktan ölecekti. Bir utanın da bir süre ortaya çıkmayın bari.

26
16
yanıtYanıtla
EMİN:

ADAMDIR AYKUT KOCAMAN ÇİZGİSİNİ ASLA BOZMADI

yanıt3
yanıt11
aykutsevensalaklar:

aykutunuz değil mi hırsı uğruna alex i yiyen bu adam kim ne vermiş 10 yılda kulübe bu zühtülerin verdiklerinin 10 katını 50 milyon dolar hibe ederek bi gecede verdi ali koç kulübü için bi forma almayı adamlık sananlar o parayla kaç forma alınır neler yapılır düşünün, , , mahmut kim aykut kim aziz kim 10 senedir bu çöplerle bu hale gelmedi mi bu kulüp , çizgisini bozmamış aykut çizgisi mi var lan onun defans yapmaktan başka, ALİ koç başarılı olduğpunda gelip şakşakçılık yapmayın burda , utanmazlar

yanıt1
yanıt0
Uslu uslu otur Mahmut Uslu ):

Bu adamı böyle acınası görünce içimin yağları eriyor. Çok mutlu oluyorum.

19
14
yanıtYanıtla
ak:

her parasi olan yönetici olamaz

17
9
yanıtYanıtla
GFB:

Pusuda bekleyen azizciler ortaya çıktı

14
8
yanıtYanıtla
gurbetci:

kardesim tamam Fenerin durumu iyi degil zaten bizde görüyoruz ama yinede destekliyoruz cünki biz Fenerbahceliyiz pazara Kadar degil mezara Kadar Fenerbahce Taraftariyiz gönlümüzü vermisik sari laciverte o yüzden sizi istemiyoruz kpmeye düsek bile

11
10
yanıtYanıtla
49MUŞ:

Eninde sonunda, iftiracı, ve başkan vasfı olmayan, fb yi batıran, ve benim için bu ülkenin gerçek bir vatandaşı olmayan, ali koç gidecektiiiiiiiiiiiiir.

9
11
yanıtYanıtla
g.s lı:

ulan dua edin ali koç gibi bir fenerbahçeli var ülkede yoksa fener şuan hacizli olarak amatör kümede top oynuyor olurdu hemde papazın çayırında :)))))) çünkü stadıda elinden alınırdı bide konuşuyo yaa klübü biton borca sokmuş ali koça laf atıyo. . . ama ben bir gs lı olarak aziz yıldırımın gelmesinden yanayım en çok şampıyonluğu onunla kazandık çünkü hahaha bu ali koç nerden çıktı la

4
13
yanıtYanıtla
???? ?????:

Fetonun sayesinde desen şuna olmazmı

yanıt2
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title