Haberler

21 Kişinin Can Verdiği Apartmanın Enkazından Midye ve Salyangoz Kabukları Çıktı

Güncelleme:

Kartal'da çöken 8 katlı binanın bitişiğindeki Yunus Apartmanı'nda yıkım işlemleri başladı. 21 kişinin can verdiği binada ve yıkılan riskli apartmanın parçalarında deniz kumu, midye ve salyangoz kabuğu olduğu ortaya çıktı.

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın bitişiğindeki 10 katlı Yunus Apartmanı'nın yıkım işlemlerine sabah saatlerinde devam edildi. Yıkılan her iki binanın enkazında deniz kumu, midye ve salyangoz kabukları olduğu tespit edildi.

Çökme tehlikesi olduğu için boşaltılan ve apartman sakinlerinin itfaiye asansörü aracılığıyla girdikleri evlerinden sadece değerli eşyalarını almalarına belirli bir süre imkan tanınan Yunus Apartmanı'nın dün ara verilen yıkım işlemlerine tekrar başlandı.

BAKAN KURUM 8 BİNANIN YIKIMINA KARAR VERİLDİĞİNİ AÇIKLADI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çöken bina çevresindeki 10 apartmanın analiz edildiğini ve 8'inin yıkımına karar verildiğini açıklamıştı. Yıkımına karar verilen binalarda deniz kumu da kullanıldığı belirlenmişti.

21 Kişinin Can Verdiği Apartmanın Enkazından Midye ve Salyangoz Kabukları Çıktı

ENKAZDA MİDYE VE SALYANGOZ KABUKLARI...

Yıkım işlemlerinin devam ettiği Yunus Apartmanı'nın enkazında da çok miktarda midye ve salyangoz kabukları görüldüğü bildirildi. Bu kapsamda dün başlanan Yunus Apartmanı'nın yıkım işlemlerine akşam saatlerinde ara verilmişti.

Kartal'da Yıkımına Başlanan Riskli Apartmanın Enkazından Midye ve Salyangoz Kabukları Çıktı

NE OLMUŞTU?

Orhantepe Mahallesi Bankalar Caddesi Sema Sokak'taki Yeşilyurt Apartmanı 6 Şubat'ta saat 15.59 sıralarında çökmüş, olayın hemen ardından bölgeye sevk edilen ekipler, arama kurtarma çalışmalarını başlatmıştı. Arama kurtarma çalışmalarında, enkazdan 14 kişi yaralı olarak kurtarılarak hastanelere kaldırılmış, 21 kişinin de cansız bedenine ulaşılmıştı.Çökmenin ardından çevredeki 7 bina da güvenlik gerekçesiyle tahliye edilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Yeşilyurt Kartal 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası?
500

Yorumlar (161)

GÖKTÜRK:

AÇ GÖZLÜ TAMAHKAR İNSANLAR OLDUĞU SÜRECE BU OLAYLAR MAALESEF OLUR.BİLE BİLE ÇÜRÜK BİNA YAPIP OTURMANIN İNTAHARDAN NE FARKI VAR.DEVLET NE YAPSIN HANGİSİYLE UĞRAŞSIN.İNSANLAR DA SORUMLU DAVRANMALI.YAZIK DEĞİLMİ BU GİDEN CANLARA NE ZAMAN AKILLANACAĞIZ.

49
2
yanıtYanıtla
Shakurbilo:

Almanyada bunu yapamazlar adamı oyarlar statiker demir cimanto gerekir gerekiyor ona göre hezab yapılıyor türkiyede denizkumu kulaniyorlar demirden cimentodan calıyorlar türkiyede işilik sıfır Türkiyede ev yaptırdınmı 1 yıl içinde döklüyor catlıyor boyası dökülüyor almanyada bir ev yaptın mı 1 yıl kaba inşaatı bekletiliyor herşey yerine oturması için adı üstünde gavur ama adaletli insanlar kimsenin hakkını yemezler

28
0
yanıtYanıtla
tr:

Burdada dediğin gibi artık dostum 92 yapımı bina o zamanlar denetleme denen bişey yoktu. Şimdi sıkı denetlemeler var rüşvet yenmesin yeterki.

yanıt2
yanıt4
vatandaş:

Binayı yapan müteahhit ve onay veren belediye yetkilileri ağırlaştırılmış müebbet cezasıyla yargılansın. Yapanın yanına kâr kalmasın.

27
0
yanıtYanıtla
hak:

sadece belediyemi .cevresehircilik,ve dangalakca ciksrtilan imar affi ve affa ters dusen kentsel donusum .komedi ulkesi olmusuz beyinler uyusmus

yanıt1
yanıt3
DUR DUR DUR:

KARADENiZLi MUTEAHHiT MAFYASI MEMLEKETi YEDi BiTiRDi

23
4
yanıtYanıtla
1905:

BU BİNALARI YAPAN KANI BOZUK AHİRETTE NASIL HESAB VERECEK NASIL İNSANLIK BU TC VATANDAŞLIĞINDAN ATILSIN DERHAL. . !

24
0
yanıtYanıtla
SS:

Kardeş ülkede her dolandırıcılık yapanı vatandaşlıktan çıkarsan nüfus 1 milyon ya kalır ya kalmaz oda eski toprak dediğin köylü vatandaşlar. Kimi terzide çalar kimi malzemeden kimi sınavlarda başkasını hakkını ama herkes bi şekilde çalar.

yanıt6
yanıt0
1905,5:

EMRİNİZ OLUR PAŞAM, ASKERLER TEZ BULUNUP KELLESİ VURULA

yanıt0
yanıt1
cabbar:

Onlar karadeniz uşağıdır, burada da hesap vermezler ahirette de yırtarlar . . hiçbişey olmaz onlara

yanıt2
yanıt0
Tüm 161 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title