Haberler

Avrupa Liginde Temsilcimiz Fenerbahçe, Zenit'le Karşılaşacak

Güncelleme:

Avrupa Liginde temsilcilerimizden Fenerbahçe, Avrupa Ligi son 32 turunda Rus ekibi Zenit'le karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında yarın Rusya'nın Zenit takımıyla karşılaşacak. Ülker Stadı'nda saat 20.55'te başlayacak karşılaşmayı Fransız hakem Ruddy Buquet yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den canlı yayımlanacak.

Sezona UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başlayan Fenerbahçe, Portekiz'in Benfica takımına elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etti. D Grubu'nda Hırvatistan'dan Dinamo Zagreb, Slovakya'dan Spartak Trnava ve Belçika'dan Anderlecht ile eşleşen sarı-lacivertliler, grubunu Dinamo Zagreb'in ardından 2. sırada bitirerek son 32 turuna adını yazdırdı.

Teknik direktörlüğünü Sergei Semak'ın yaptığı Zenit ise sırasıyla Belarus'tan Dimano Minsk ve Norveç'ten Molde'yi eleyerek organizasyonda grup aşamasına yükseldi. Grup aşamasında Danimarka'dan Kopenhag, Çekya'dan Slavia Prag ve Fransa'dan Bordeaux'la eşleşen Zenit, 11 puanla grup lideri olarak son 32 takım arasına kaldı.

FENERBAHÇE'DE 9 EKSİK VAR

Fenerbahçe'nin UEFA kadrosunda 9 futbolcusu yer almıyor.

Sarı-lacivertli formayla sezon başından itibaren mücadele eden Roberto Soldado, Mehmet Ekici ve Nabil Dirar'ın yanı sıra yeni transferler Serdar Aziz ve Miha Zajc da UEFA listesine dahil edilmedi.

Teknik direktör Ersun Yanal bu futbolcuların yerine UEFA'ya verilen yeni listede transferlerden Sadık Çiftpınar, Victor Moses ve Tolgay Arslan'ı tercih etti.

Fenerbahçe'de bu oyuncuların yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu lisansı bulunmayan Carlos Kameni ile sezon başında uzun süre sakatlığı bulunan ve sarı-lacivertli formayla bu sezon hiçbir karşılaşmada görev alamayan Tolga Ciğerci de UEFA listesinde bulunmuyor.

Yeni sezon öncesi gelecek adına kadroya katılan ve Süper Lig'de zaman zaman kadroda yer bulan Berke Özer ile Ferdi Kadıoğlu da UEFA maçlarında görev yapamayacak isimler arasında yer alıyor.

SKRTEL VE NETO ESKİ TAKIMLARINA KARŞI

Fenerbahçe ile Zenit arasındaki eşleşmede Martin Skrtel ve Luis Neto eski takımlarına karşı mücadele verecek.

Sarı-lacivertlilerin tecrübeli savunma oyuncusu Skrtel, 2004-2005 sezonunda transfer olduğu Zenit'te 2007-2008 sezonuna kadar forma giymişti.

Luis Neto ise uzun yıllar formasını giydiği Zenit'ten 2017-2018 sezonu başında Fenerbahçe'ye kiralanmıştı.

Portekizli oyuncu bir sezon giydiği sarı-lacivertli formanın ardından tekrar eski kulübü Zenit'e geri dönmüştü.

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (32)

OVALI CEYLAN:

ZENİT NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ YA? FENERİN RAKİBİ CUANDO CUBANGO DEĞİL MİYDİ? DESENİZE YİNE YARIM DÜZİNE YEDİK. ! BARİ EZİLMEDEN ELENSEYDİK. EYVAH EYVAH !!!!!

12
17
yanıtYanıtla
mal ovalı:

ne diyon lan mal

yanıt10
yanıt2
OVALI YALAMASINA CEVAP:

CEYLAN FENER EN AZ 3 ATAR SEN FENERLİ DEĞİLSİN GEL DAYRESİNE İDDİAYA GİRİYORMUSUN VE YA ARBASINA TEL VER

yanıt7
yanıt3
KSK li MESUT:

Şimdi bu habere conconlar atlarlar. Neyse onların hakemleri var...

15
8
yanıtYanıtla
SEVAN DABAĞYAN:

FENERBAHÇE ZENİTE 5 ATAR. FENERBAHÇE TÜRKİYE VE AVRUPANIN EN BÜYÜK TAKIMIDIR.

7
13
yanıtYanıtla
CAPS:

bizler avrupa da kupa getirdik şimdi sıra fener de bulgaristan da yayla kupası varmış fenere bir alkış başarılar dileğiyle

5
9
yanıtYanıtla
HALİL:

bunların yerine keşke başakşehir oynasaydı

3
10
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

lıgde ılk 5 e gıremıcez bellı. barı su kupayı bu sene alalım hıc degılse fınal oynayalım. dun barca 0, 0 kaldı. ısteyen barcadan da gol yemıyor. fenerbaheme 1 den 1 oynucam

12
1
yanıtYanıtla
MALSEZAR:

JÜL SEZAR SOKAĞA ATACAK ÇOK PARAN VARSA GİT HAYIR YAP. . . . . boşa iddiaya yatırma maçın 1 den 1 olması demek real madridin bayburt Öİ ye yenilmesiyle eş :=)))))))))))

yanıt1
yanıt1
JÜL SEZAR:

Dün barca 0, 0 kaldı. yerı gelıyor farklı yenılıyor. hıcbırsey ımkazsız degıldır aslan parcası

yanıt1
yanıt0
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title