Haberler

3 Kişinin Öldüğü Asker Uğurlama Kazası Midibüsteki Yolcu Tarafından Anbean Kaydedildi

Güncelleme:

Adana'da asker uğurlamak için kent merkezine giden 3 kişinin öldüğü 18 kişinin de yaralandığı midibüs kazasına ait cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı.

Adana'da asker uğurlamak için Karataş ilçesinden kent merkezine giden, asker adayı Haydar Ateş, Elzem Ateş ve Murat Kazım Aydın'ın öldüğü, 18 kişinin de yaralandığı kaza anına ait cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı.

Ateş'in ve yakınlarının bulunduğu midibüsün içinde çekilen cep telefonu görüntülerinde gençler şarkı söyleyip eğleniyor. Haydar Ateş'in alkışlarla arkadaşlarına eşlik ettiği görüntü, çarpışma anıyla son buluyor.

ASKER GİDECEK GENCİ VE YAKINLARINI TAŞIYAN MİDİBÜS KAZA YAPTI

Kaza, 31 Ocak'ta saat 19.45 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Solaklı Mahallesi Karataş Yolu'nda meydana geldi. Askere gidecek olan Haydar Ateş, yakınlarıyla birlikte il merkezine gitmek için belediyeye ait bir midibüs ile yola çıktı. Ancak midibüs, Yüreğir ilçesine geldiğinde ters yönden gelen İbrahim Ç.'nin kullandığı iş makinesiyle çarpışıp, devrildi.

3 KİŞİ ÖLDÜ, 18 KİŞİ YARALANDI

Can pazarının yaşandığı kazada, vatani görevini yapmak için Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tapu Kadastro Bölümü'ndeki öğrenimini donduran asker Haydar Ateş ile Elzem Ateş ve Murat Kazım hayatını kaybetti, 18 kişi de yaralandı. Haydar Ateş'in cenazesi, Karataş'ta yapılan askeri törenle toprağa verildi.

MİDİBÜSTEKİ YOLCU CEP TELEFONUYLA O ANLARI ÇEKTİ

Kazadan önce midibüs içindeki eğlenceye ait görüntüler ortaya çıktı. Midibüste bulunanlardan birinin, cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerde gençler, şarkı söyleyip eğleniyor. Haydar Ateş de midibüsün ön konsoluna oturarak, şarkı söylüyor ve arkadaşlarına alkışlarla eşlik ediyor. Görüntüler, midibüsün iş makinesiyle çarpıştığı anla son buluyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karataş 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

isa turan:

asker eğlencesi kadar barbar iğrenç geri kalmişlik kadar saçma bişey yok arkadaş davullar zurnalar silahlar alkoller birbirine dalmalar ulan alt tarafi askere gidiyorsun al çantani ananin babanin abinin elini öp git yada sevdiğin arkadaslarini al bir arada eğlenin insanlari neden rahatsiz ediyorsunuz neden mermi atiyorsunuz davul zurna çalip insanlari neden rahatsiz ediyorsunu nasil bir modelsiniz arkadaşim

39
1
yanıtYanıtla
asker:

Haklısın kardeş. Beni üç kişi uğurladı. gittim yaptım geldim. .

yanıt17
yanıt0
KIBRIS GAZISI:

BEN ANNE VE BABASIZ BÜYÜDÜM BIZI BAKIP BÜYÜTEN BABAANNEM VE KARDESIM BENIM KAZANCIMLA GECINDIKLERI ICIN AGLIYARAK SESIZCE BES KURUSSUZ ASKERE GITTIM KIBRIS HAREKATINA KATILDIM GAZI OLARAK DÖNDÜM ASKER UGURLAYANLAR TASKINLIK YAPMADAN ETRAFI RAHATSIZ RENCIDE ETMEDEN TÜRK ÖRF VE ADETLERINE UYGUN SEKILDE HELALLESEREK YAKINLARINIZI UGURLAYIN ASKERE GIDENLER UNUTMAYIN SIZLER EGLENIRKEN GERIDE ACI IZDIRAP VE YOKLUK CEKEN YAKINLARINI BIRAKAN BELKIDE SILAH KADER ARKADASI OLACAGINIZ GENCLER VARDIR

11
0
yanıtYanıtla
TAM POZİTİV ENERJİ:

ÖLÜME GİDERKEN BİLE OYNUYORUZ. VALLA HELAL OLSUN BİZE.

5
5
yanıtYanıtla
Godfather:

Ters yönden gelen iş makinası diyor haberi doğru okuyun öyle yorum yapın adamlar eğlenmesin gezmesin sevinmesin bumu yaşam.

6
2
yanıtYanıtla
adım tosun:

Ayar ayar ayar. . . . herşeyin bir ayarı vardır. . . ayarı kaçırırsan düzen bozulur

7
0
yanıtYanıtla
Nmsm:

NE KADAR kötü insansınız kan sizden adam olmaz adamın biri ters şeritten gitsin milleti öldürsün onu konusmayın ölenleri kınayın sizin insanlıgınıza başlıycam artık

5
1
yanıtYanıtla
kazasız kul olmaz ekıbı:

asker ugurlamak diye bir gelenek yoktur . gürültü dikkati dağıtıyor sürücü aynayıda görmemiştir sonuç ortada bırakalım artık bu asker uğurlamayı sonuçlar dehşet oluyor allah rahmet etsın

5
1
yanıtYanıtla
ASKER:

Bedelli gidenler ve raporlular yüzünden bilemiyor olabilirsin asker uğurlamayı. Gelenek vardır Arap geleneği olmadığı için sen de arap sevici olduğun için tesr geliyor olabilir. Türk budununda asker uğurlama vardır. . Gelenektir. Nokta.

yanıt0
yanıt5
PALERMO:

RAHATSIZLIK VERMEKTE NE YOL KAPATMALAR TABANCA ATMALAR TRAFİKTE YOL KESMELER DRİFT YAPMALAR İNSANLARI RAHATSIZ ETMEK KÜFÜR YEMEK HİÇ HOŞ DEĞİL! BİR YANDA CENAZE EVİ BİR YANDA HASTA SEN HUNHARCA EĞLEN EĞLEN AMA HUNHARCA DEĞİL İNSAN GİBİ OLSA

yanıt0
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title