Haberler

8 Kişiyi Öldüren Avcı Lakaplı Seri Katil, Ömür Boyu Hapse Çarptırıldı

Güncelleme:

Kayseri'de 7 kişiyi öldüren, tahliye olduktan sonra da geçen yıl özel güvenlik görevlisini öldüren avcı lakaplı Hamdi Kayapınar, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Kayseri'de aralarında kardeşinin de bulunduğu 7 kişiyi öldüren, tahliye olduktan sonra da geçen yıl özel güvenlik görevlisi Sami Yılmaz'ı (47) pompalı tüfekle vurarak öldüren 'Avcı' lakaplı Hamdi Kayapınar (39), ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

İLK CİNAYETİNİ 14 YAŞINDA İŞLEDİ

Hamdi Kayapınar, 1994 yılında henüz 14 yaşındayken kendisinden bir yaş küçük kardeşini iple boğarak öldürdü. Kayapınar, 4 yıl cezaevinde kaldıktan sonra 'Şartlı Salıverme Yasası'ndan yararlanarak tahliye edildi. Kayapınar, 1998-2001 yılları arasında da Yaşar Sezer, Ali Aras, Abdullah Aslan, Memiş Dinçaslan, İbrahim Genç ve Cafer Şahin'i öldürdü. Polis memuru İlhan Duruş ve Bedrettin Duvar'ı da yaraladı. Tutuklanıp yargılanan Kayapınar, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Kayapınar, 'Denetimli Serbestlik Yasası' kapsamında erken tahliye hükmünden yararlanarak, 16 yıl 2 gün cezaevinde kaldıktan sonra Şubat 2017'de tahliye edildi.

GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ ÖLDÜRDÜ

'Avcı' lakaplı Hamdi Kayapınar, geçen yıl 2 Ağustos günü, merkez Melikgazi ilçesi Erenköy Mahallesi, Komando Caddesinde bir iş insanına ait villada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan emekli uzman çavuş Sami Yılmaz'ı, pompalı tüfekle ateş ederek öldürdükten sonra beğendiği tabancasını gasp edip, kaçtı. Olaydan 4 gün sonra Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki evine yapılan baskınla yakalanan Kayapınar, tutuklandı.

Kayseri 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'tasarlayarak adam öldürme', 'yağma', 'ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan sanık Kayapınar, karar duruşmasında hakim karşısına çıktı. Duruşmada ölen güvenlik görevlisi Sami Yılmaz'ın eşi Y.Y. ile bazı yakınları ve avukatları hazır bulundu.

AĞIRLAŞTIRILIMŞ MÜEBBET

Mahkeme Başkanı, İstanbul Adli Tıp Kurumu 4'üncü İhtisas Kurulu'nun sanık hakkında düzenlediği, 'Sanığın bulunduğu suçlara karşı cezai sorumluluğu tamdır' şeklindeki raporu okudu. Son sözü sorulan sanık Hamdi Kayapınar, konuşmadı. Sanık, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sami Yılmaz Kayapınar 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500

Yorumlar (62)

Ruhsuz:

Önceki 7 maktulü bilmem ama son maktulün katili bu caniyi dışarı salıverenlerdir.

45
1
yanıtYanıtla
Bir dost:

Kuytuda sıkın kafasına, bu adamdan bu ülkeye ne hayır gelir, oksijen israf etmesin.

36
2
yanıtYanıtla
ASIL SUÇLU KİM:

İnanın herkes de aynı isyan var. Bir kişi suç işlerken yakalanıyor, adamın 36-37 ayrı suçtan sabıkalı olduğu ortaya çıkıyor. Böyle kişiler nasıl oluyor da TAHLİYE ediliyor? Adam resmen suç makinası ve en ağır suçu işliyor, CİNAYET. Ama asıl cinayeti bu ve bunun gibileri serbest bırakanlar işliyor.

36
1
yanıtYanıtla
MUSTAFA C.:

7 KİŞİ Yİ VURUNCA MÜEBBET ALMADIMI BU ŞAHIS 7 SİDE SUÇLU İDİ DE BU NEFSİ MÜDAFAADANMI ÇIKTI

32
1
yanıtYanıtla
wwww www:

adam 7 kişi öldürdükten sonra yine tahliye olmuş. 8. sini öldürdükten sonra ancak içeri atılmış. . . demekki türkiyede 7 kişiye kadar öldürebilirsin

22
2
yanıtYanıtla
adımı yazmaya cesaret edemedim.:

son cinayeti bu adamı çıkaran savcı işledi

23
1
yanıtYanıtla
Hamza:

7 kişiyi öldüren bir adamı nasıl tahliye edersiniz aklım almıyor.

22
1
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

Hayret yattığını sayıp serbest bırakmamışlar. Mevcut yasalara göre 3-4 sene sonra aramızda.

19
2
yanıtYanıtla
OVALI CEYLAN:

ALTI KİŞİYİ ÖLDÜRDÜĞÜ HALDE O CANİYİ YETERLİ CEZAYI VERMEYİP YEDİNCİ KİŞİNİN ÖLDÜRÜLMESİNE SEBEP OLAN YARGIÇLARA NE CEZASI VERİLDİ ÇOK MERAK EDİYORUM. !!!!!!!!!!!! DİLERİM ALLAH DA ONLARIN BELALARINI VERİR.

19
1
yanıtYanıtla
platolu Çita:

Onalar sadece maaş alıyor anladığım mkadarıyla. O işlerle ilgilenmiyor.

yanıt2
yanıt1
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title