Haberler

Vatandaşlardan Kartal Belediye Başkanı'na Sert Tepki: Allah Büyüktür

Güncelleme:

Riskli binaların yıkımına başlanan Kartal'da bazı vatandaşlar, yaşananlar karşısında duyarsız kalmakla suçladıkları Kartal Belediye Başkanı'na tepki gösterdi.

Kartal Orhantepe Mahallesi'nde bulunan Yeşilyurt Apartmanı'nın 6 Şubat Çarşamba günü saat 16.00'da çökmesi nedeniyle, 21 kişi hayatını kaybetmiş 14 vatandaş da enkazdan yaralı olarak kurtarılmıştı.

VATANDAŞLAR BELEDİYE BAŞKANI'NA ÖFKELİ

Bugün çevredeki riskli binaların yıkımına başlanırken, vatandaşlar 6 Şubat'tan bu yana Kartal Belediye Başkanı'nın yaşananlara ilgi göstermediği iddiasıyla ile tepki gösterdi. Mikrofon uzatılan öfkeli bir vatandaş, "Seçim yaklaşıyor. Allah büyüktür" diyerek tepkisini dile getirdi.

Vatandaşlardan Kartal Belediye Başkanı'na Sert Tepki

BAKAN SOYLU DA SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Kartal'da yaşanan felaketle ilgili Kartal Belediye Başkanı'na sert sözlerle yüklenerek şu ifadeleri kullanmıştı: "Kartal Belediye Başkanını bir kere bile orada görmedim. Bir bina çökmüş, altında enkaz var. Her taraftan insanlar gelmiş. Oradaki insanların bir derdi, bir sıkıntısı var. Belediye başkanlığı sadece koltuğa oturmakla olmaz, samimiyetle, insanlıkla olur. Şikayet ediyorum, bu dünyada da şikayetçiyim, öteki dünyada da o adamdan şikayetçiyim."

Vatandaşlardan Kartal Belediye Başkanı'na Sert Tepki

CHP, SOYLU'NUN İDDİALARINA FOTOĞRAFLARLA YANIT VERMİŞTİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kartal'da çöken binayı hatırlatarak, "Kartal Belediye Başkanını bir kere bile orada görmedim" sözlerine fotoğraflı yanıt vermişti.

Kaynak: AA / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (61)

cem:

bu binaya imar barışı uygulanmadı mı ey gafiller bakmadınız mı bu bina çürük mü diye anca cep doldurma

42
0
yanıtYanıtla
Evet:

Belediye cep doldurmakla uğraşıyordu

yanıt6
yanıt4
VATANDAS II:

Evet aynen oyle. Simdide secim zamani ya Adaylar meydanlarda koltuk sevdasi icin habre vaadlarda bulunuyor. Yazik bu millete fakat yakisirda ver rusvedi kaldir binayi, Kontorola gerk yok, isder deniz kumu ister dere kumu. Yahu ben Avrupadan sesleniyorum , burdaki C. Baskanlari belediye secimlerinde cikip da nutuk verdigni 50 yildir gormedim, Bizim turkiyede koltuk cok muhim ki oturan kalkmak istemiyor.

yanıt15
yanıt0
Oğuz Çelik:

Birisi kalkıp olayın neyden kaynaklandığını söylemiyor adamlar siyasi sataşma peşinde olan ölenlere oldu kimin umrunda

38
0
yanıtYanıtla
EMre:

Şİmdi tum suclu kartal belediye baskanı mı oldu. Yine kurban buldular

23
3
yanıtYanıtla
sssss:

Her zaman ki gibi devleti yöneten iktidar, cezayı çeken yada çamur atılan muhalefet. Nasıl olsa salak halk buna inanıyor. . . İşin kolayı. Ha bu arada bu apartmanın yıkılmasına sorumlu bugünkü iktidarın Erzurum dan belediye başkanı gösterdiği zattan hiç bahsedilmiyor. Bu seferde erzurumda ölüm saçacak. . . . Eyyyy içişleri bakanı yıkım ekibi ve çalan ekip sizden onlara da bir iki laf söyle ne dersin. . . .

yanıt5
yanıt0
bir:

O binaya hangi dönemde ruhsat verilmiş çok net ve açık.

24
0
yanıtYanıtla
KARTALL:

Bu bina kaç yılında yapılmış kaçak yapı varmı ve hangi belediye döneminde yapılmış sorgulamazlar. Gelip burda şov peşinde olurlar. Git ona hesap sor

19
3
yanıtYanıtla
SAVİCEVİC:

Belediye başkanı Ak partili olsaydı aynı yorumu yaparmiydi acaba,bütün belediyeler aynı ,aynı zihniyet vatandaşı soymak

19
3
yanıtYanıtla
sam:

tren kazası noldu soylu sen önce onun hesabını sor da ondan sonra meydanlara çık

18
3
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title